Tο πολυαναμενόμενο Smartphone LG G5 και τα εντυπωσιακά του αξεσουάρ LG Friends είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πρώτοι από κοντά οι επισκέπτες του καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens, δοκιμάζοντας παράλληλα τις απίστευτες ταχύτητες του 4G+ δικτύου της COSMOTE.

Μια ημέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία του στην ελληνική αγορά, το νέο LG G5, το πρώτο Smartphone στον κόσμο με αρθρωτό (modular) σχεδιασμό ενθουσίασε τους λάτρεις της τεχνολογίας με τις υψηλές του επιδόσεις και τον κομψό, καινοτόμο σχεδιασμό του. Με μεταλλικό φινίρισμα και ανθεκτικό γυαλί, αποσπώμενη slide out μπαταρία για εύκολη αντικατάσταση με μια φορτισμένη σε δευτερόλεπτα, αλλά και με οθόνη αφής QHD 5,3” που έχει τη δυνατότητα να είναι «διαρκώς ενεργοποιημένη» για να μπορεί κανείς να βλέπει την ώρα, την ημερομηνία ή τις ειδοποιήσεις χωρίς το πάτημα κάποιου κουμπιού.

Το LG G5 διαθέτει, επίσης, πανίσχυρο τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon στα 2.1GHz, κύρια κάμερα 16MP με ευρυγώνιο φακό για λήψεις με εύρος έως και 135 μοίρες για να μπορεί κανείς να φωτογραφίσει τον ορίζοντα ή ολόκληρη την παραλία, με 4 διαφορετικά photo-frame εφέ και για πρώτη φορά σε Smartphone με λειτουργία σμίκρυνσης 0,5Χ. Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα νέα αξεσουάρ “LG Friends” με τα οποία μπορεί να συνδυαστεί το LG G5. Πρωτοποριακά αξεσουάρ που προσφέρουν στο χρήστη περισσότερες επιλογές και μια αναβαθμισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας, όπως μια 360o κάμερα εξοπλισμένη με δύο ευρυγώνιες κάμερες 13MP, ένα φορητό Hi-Fi Bang & Olufsen player, μια VR μάσκα εικονικής πραγματικότητας που υποστηρίζει εικόνες και βίντεο από λήψη 360 μοιρών και πολλά ακόμη.

«Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι ο Νο1 Προορισμός των καταναλωτών για Smartphones στην ελληνική αγορά. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Διαθέτει την μεγαλύτερη γκάμα 4G/4G+ Smartphones στη χώρα μας και δίνει έμφαση στην εμπειρία και την εξυπηρέτηση του πελάτη. Εμπλουτίζοντας διαρκώς την γκάμα των συσκευών του, καλύπτει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού καταναλωτή. Στο πλαίσιο αυτό ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ φέρνει το LG G5, ένα πρωτοποριακό Smartphone που σε συνδυασμό με το 4G+ δίκτυο της COSMOTE, βελτιώνει απίστευτα την εμπειρία των πελατών μας στο Mobile Internet», δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Ντάβος, Διευθυντής Retail Marketing Ομίλου ΟΤΕ.

Tο LG G5 διατίθεται στα 699€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα κινητής COSMOTE, και σε 36 άτοκες δόσεις. Επίσης, με κάθε αγορά LG G5 μέχρι την 1η Ιουνίου οι καταναλωτές παίρνουν δώρο ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 70€. Το LG G5 είναι διαθέσιμο σε γκρι και χρυσό και μπορεί κανείς να το συνδυάσει με το αξεσουάρ που του ταιριάζει, σε οποιοδήποτε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία στον Νο1 Προορισμό για αξεσουάρ.

www.germanos.gr