Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Α guide to getting lost

Α guide to getting lost
H καλλιτεχνική ομάδα Mkultra παρουσιάζει τη νέα της παραγωγή με τίτλο Α guide to getting lost. Μια performance- εγκατάσταση ταξίδι σε έναν περίεργο κόσμο…

Η καλλιτεχνική ομάδα Mkultra δημιουργεί ένα ταξίδι στις σύγχρονες Terrae Ιncognitae, σε ότι μένει να ανακαλυφθεί, σε ότι παραμένει άγνωστο αλλά και σε όσα γνωρίζουμε, σε σταθερές και μεταβλητές συντεταγμένες.

Ένα ταξίδι σε ένα κόσμο όπου θα υπάρχουν εκρήξεις και πυροτεχνήματα στη μέση της νύχτας. Θα υπάρχουν σούπερ ήρωες και μαγικά ταξίδια και ένα τελευταίο πάρτυ . Θα υπάρχει μια στιγμή όπου όλα θα είναι εκτός ελέγχου. Θα υπάρχουν αφίξεις και αναχωρήσεις και μπλακ ουτ. Θα υπάρχουν έκτακτες καταστάσεις και στιγμές που ο χρόνος δεν υπάρχει

Η ομάδα Mkultra δημιουργεί παραστάσεις σε θέατρα, χώρους τέχνης και πραγματικούς/ καθημερινούς χώρους. Χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική δομή, την ατμόσφαιρα και κοινωνική χρήση του κάθε χώρου και κάνει παραστάσεις αποκλειστικά για το συγκεκριμένο χώρο στον οποίο παρουσιάζονται

 

:

Σχετικές ειδήσεις
EUROPOLY - Παραστάσεις για τη Γηραιά Ήπειρο που αλλάζει, στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού
06.12.2016 12:53
H Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου παρουσιάζει στο πλαίσιο του EUROPOLY - Παραστάσεις για τη Γηραιά Ήπειρο που αλλάζει, σε συνεργασία με το Goethe-Institut Athen, τρεις νέες παραστάσεις. Πρόκειται για την performance Monday, της Cláudia Dias, την Καθαρή Πόλη των Ανέστη Αζά και Πρόδρομου Τσινικόρη και Lessons of leaking του Dmitij Gawrisch.
Θέατρο Πορεία: Οι παραστάσεις για τη νέα σεζόν 2016 - 2017
22.09.2016 17:14
Το Θέατρο Πορεία ξεκινά την καλλιτεχνική σεζόν 2016 - 2017 με νέες παραστάσεις, επαναλήψεις 2 επιτυχημένων παραστάσεων και συνεργασίες, που εγγυούνται και φέτος μία ενδιαφέρουσα θεατρική χρονιά.
Επιτρέποντες, από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων στη Θεσσαλονίκη
19.08.2016 15:58
Συνεχίζοντας μια μακρά καλλιτεχνική πορεία με πολύ σπουδαίες παραστάσεις στο ιστορικό του το ηπειρωτικό Θέατρο παρουσιάζει ένα σπουδαίο έργο, με κωμικά στοιχεία και παρεξηγήσεις, ιδανικό για καλοκαίρι και ανοιχτούς χώρους.
Aγαπητή Λουίζ, πώς έθαβαν οι έλληνες τα αγάλματά τους; δύο performance από την Ghostwriter
10.06.2016 16:51
Η Ghostwriter παρουσιάζει δύο performance σε διάλογο, με τη Δέσποινα Σεβαστή και τον Sebastian De Line.
Τραχίνιες Σοφοκλή: the 90s performance στο Vis Motrix Performance Studio
28.04.2016 14:56
Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του Μαρτίου στον Πολυχώρο WE οι “Τραχίνιες” και οι Svoradov Theatre επιστρέφουν για 4 συλλεκτικές παραστάσεις στο Vis Motrix Performance Studio.