Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη για μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Δάσους, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Δάσους.

Ο Χειμώνας που πέρασε τους βρήκε μαζί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, σε μία συνάντηση έκπληξη, όπου στο δεύτερο μέρος του προγράμματός τους πρωταγωνιστούσαν οι «Παραγγελιές» του κοινού. Εκεί ζητήθηκαν και ακούστηκαν, μεταξύ άλλων, πολυαγαπημένα τραγούδια των Γούναρη, Μπιθικώτση, Πλέσσα, Φίλιππου Νικολάου, Γιάννη Πάριου, Σαββόπουλου, Λοΐζου κ.ά.

Η ανταπόκριση το κόσμου ήταν μεγάλη και αυθόρμητη, το κέφι ήταν πηγαίο και το χειροκρότημα ζεστό και δυνατό.

Έτσι, φέτος το καλοκαίρι, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα μοιραστούνε μαζί μας τα τραγούδια εκείνα που το κοινό με την ψηφοφορία του έδειξε ότι αγαπάει και χαίρεται  να ακούει! Και φυσικά, τραγούδια καινούρια και παλιά από τα πλούσια και αγαπημένα τους ρεπερτόρια και τις δημιουργικές τους διασκευές.

Μαζί τους οι μουσικοί: Άκης Κατσουπάκης (ενορχήστρωση, πιάνο), Άκης Αμπράζης (μπάσο), Κώστας Μιχαλός (κιθάρα), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Φίλιππος Σπυρόπουλος (τύμπανα), Άκης Γαβαλάς (τύμπανα), Steve Tesser (κιθάρα).

Τους φωτισμούς έχει επιμεληθεί ο Ανδρέας Κούρτης και τον ήχο οι Γιώργος Καραγιαννίδης και Στρατής Καραδημητράκης.

ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ: ΜΕΤΡΟ και Μenta Art Events

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του 2ου Φεστιβάλ Δάσους μπορείτε να δείτε εδώ.