Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Taratsa IFF Festart Party @ Urania Bar

Taratsa IFF Festart Party @ Urania Bar

To Taratsa International Film Festival φέτος κάνει ένα δυναμικό restart. Και το σηματοδοτεί, λίγο πριν την έναρξη του καλοκαιριού, μ' ένα party που θα βάλει το κοινό του σε ανάλογη διάθεση. Βάζοντας Festival+restart+Party μαζί, και "χτυπώντας" τα σε ένα ψηλό σέικερ, τι έχεις; Festart Party!

 

Την Τρίτη 31 Μαΐου 2016, από τις 9 το βράδυ, σας υποδεχόμαστε στο Urania Bar. Η ομάδα των bartenders της ταράτσας που θα φιλοξενήσει μέρος των προβολών του επερχόμενου 3ου Taratsa IFF επιμελήθηκε και θα παρουσιάσει ένα signature cocktail ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά, το οποίο θα έχει το άκρως cinematic όνομα Τίζερ. Τη μουσική θα επιλέξει ο Λάζαρος Αλληλόμης, παραγωγός του Beater.gr, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια του event όσοι και όσες θέλουν να προτείνουν ιδέες για δράσεις ή ενέργειες που θα ήθελαν να δουν υλοποιημένες από το Taratsa IFF θα μπορούν να το κάνουν συμπληρώνοντας το ειδικό idea ballot που θα βρίσκουν στη είσοδο. Επιπλέον, το open call εθελοντών θα απευθύνεται στους φίλους και τις φίλες του φεστιβάλ που θέλουν να γίνουν κομμάτι της πιο Taratsa εμπειρίας αυτού του καλοκαιριού!

Σχετικές ειδήσεις
Διήμερο Carnival Party στο Gazarte!
09.02.2017 10:34
Τα καθιερωμένα μασκέ party του gazarte είναι και πάλι εδώ! Και φέτος μας προ(σ)καλεί να βγάλουμε στη φόρα αυτό που κρύβουμε μέσα μας...
THE MODE live @ Lake Party
17.08.2016 11:35
Οι THE MODE συνεχίζουν αυτό το καλοκαίρι τις μοναδικές χορευτικές ζωντανές τους εμφανίσεις και την Παρασκευή 19 Αύγουστου 2016 θα βρίσκονται στο εντυπωσιακό festival Lake Party στην λίμνη Τριχωνίδα (κτήμα Πιθάρι).
Les Au Revoir live @ 38o River Party
04.08.2016 10:21
Οι Les Au Revoir συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις και την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016 συμμετέχουν στο line up του 38oυ River Party στο Νεστόριο, Καστοριάς (Youth Stage).
UP Festival pre-party @ six d.o.g.s
01.07.2016 14:38
Την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016 το Up Festival για ακόμη μια χρονιά κάνει μια στάση στην Αθήνα και το χώρο του six d.o.g.s για ένα party-έκπληξη για το τι θα ακολουθήσει στην Αμοργό.
Carnival Party στο Gazarte!
02.03.2016 15:37
Τα καθιερωμένα μασκέ party του GAZARTE είναι και πάλι εδώ. Για μία ακόμη φορά ο αγαπημένος χώρος της πόλης μας υποδέχεται για να περάσουμε δύο ξέφρενες νύχτες μέχρι το πρωί.