Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου τριημέρου, το 1ο ATHENS STREET FOOD FESTIVAL ετοιμάζεται πυρετωδώς για το επόμενο απολαυστικό τριήμερο, στις 27-28-29 Μαΐου 2016, στο ΠΑΛΙΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ Ο.Σ.Υ..

Το πρώτο τριήμερο του Athens Street Food Festival πραγματοποιήθηκε με πολύ κέφι και μεγάλη επιτυχία!

Το φεστιβάλ έγινε το απόλυτο talk-of-the-town, με πάνω από δέκα χιλιάδες Αθηναίους αλλά και πολλούς τουρίστες να επισκέπτονται το Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι, παρά την απεργία των ΜΜΜ και τον βροχερό καιρό.

Οι πολλές και πρωτότυπες γευστικές επιλογές, η εορταστική διάθεση – από τη μουσική ως τη διακόσμηση του χώρου- και οι χιλιάδες όμορφες “φάτσες” που γέμισαν τον όμορφο χώρο, ήταν η καλύτερη συνταγή για ένα feelgood τριήμερο που θύμισε αντίστοιχα φεστιβάλ του εξωτερικού.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, μικρά παιδιά, παρέες νέων, οικογένειες, πολλοί τουρίστες έγιναν μια παρέα, αντάλλαζαν απόψεις, δοκίμαζαν γεύσεις και, κατά γενική ομολογία, διασκέδασαν στον υπέροχο αυτό, πολύχρωμο και γεμάτο “αμαρτωλές” μυρωδιές, χώρο. 

Το δεύτερο τριήμερο (Παρασκευή 27 έως Κυριακή 29 Μαϊου) του ASFF αναμένεται να είναι εξίσου και ίσως ακόμα πιο απολαυστικό! Ο καιρός προβλέπεται ηλιόλουστος και καλοκαιρινός και η όμορφη “αυλή” του Αμαξοστασίου θα έχει την τιμητική της. Οι παραγωγοί του Pepper 96,6 θα ανεβάζουν τη διάθεση μας (την Παρασκευή θα κάνει dj set ο Γιώργος Μουχταρίδης) και το κλείσιμο του φεστιβάλ θα γίνει εορταστικά, με συναυλία του George Gakis σε rock’n’roll standards το βράδυ της Κυριακής.

Ανάμεσα στους εκθέτες του φεστιβάλ περιλαμβάνονται οι:

Δημήτρης Κατριβέσης – La Pantera Negra

Ηλίας Σκουλάς – Stay Hungy Bitch by Food Mafia

Food Truck

Τρελό-Πατάτας

Gurun BBQ-Grill

Monster Burger

Not Just Falafel

Burger Bar-Restaurant

Street Food N Tunes by deBop

Θα σου Κάνω Μακαρόνια

Taf Coffee

Cinque Wine and Deli

Γλυκό Καμινάδα

Καντίνα Κουζίνα

Johnie Hot Dog

Davinci Gellato

Μπαρμπαλέξης

Kalamaki Μου

Pure Bliss

Just Burgers

Urban Cafe-Bar

The Big Bad Wolf

Mac’N Cheesus

Knorr Asian Corner

Hellmann’s Foodtruck

MIKE Ζαχαροπλαστείο