Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Αχταρμίξ στην Αθήνα!

Αχταρμίξ στην Αθήνα!
Η μουσική σκηνή Αυλαία σε συνεργασία με το καφωδείο Το Ελληνικό παρουσιάζει την παράσταση Αχταρμίξ βασισμένη στους Αχαρνής του Δ. Σαββόπουλου, με κείμενα γραμμένα ειδικά για την παράσταση από τον Μάκη Θνητό.

Η παράσταση ξεκίνησε πριν από πέντε μήνες στην Θεσσαλονίκη όπου και σημείωσε μεγάλη επιτυχία, έτσι οι συντελεστές της αποφάσισαν πως άξιζε να έχει την ευκαιρία και τα κοινό εκτός της συμπρωτεύουσας να την απολαύσει. Πρώτος σταθμός της περιοδείας τους η Αθήνα!

Η μουσική και τα τραγούδια της παράστασης δεν έχουν διασκευαστεί ιδιαίτερα με αποτέλεσμα η παράσταση να κρατά το στίγμα του Δ. Σαββόπουλου που αποτελεί εγγύηση!

Το έργο:  Ο Δικαιόπολης ήρωας του Αριστοφάνη, βλέπει πως τον πόλεμο τον πελοποννησιακό και η Σπάρτη και η Αθήνα χάνει. Ζητάει από τους εχθρούς συνθήκη ειρήνης χωριστή γι’ αυτόν και τη φαμίλια του αποκλειστική. Σιγά-σιγά όλοι μπαίνουν στη δική του λογική και μια καινούργια κοινωνία προκύπτει ιδανική…

Σχετικές ειδήσεις
Τα Σάββατα του Σαββόπουλου στο Gazarte!
19.01.2017 15:40
Το Gazarte μας προσκαλεί στα Σάββατα του Σαββόπουλου! Τα Σάββατα του Φλεβάρη ο Διονύσης Σαββόπουλος παρουσιάζει το Φορτηγό και άλλες ιστορίες, παρέα με του Γιώτη Κιουρτσόγλου, Δημήτρη Λάππα, Κατερίνα Πολέμη, Θέμο Σκανδάμη και Εύη Μάζη.
08.11.2016 13:31
Η Feelgood Records και ο Διονύσης Σαββόπουλος παρουσιάζουν την live εκτέλεση του τραγουδιού «Μυστικό Τοπίο» σε ντουέτο με την Ελένη Βιτάλη, μέσα από την παράσταση «Σήκω ψυχή μου δώσε ρεύμα…».
Ο Διονύσης Σαββόπουλος για δύο live στο Gazarte
11.10.2016 13:59
Πρώτο live της σεζόν για το Main Stage του Gazarte με μία παράσταση του Διονύση Σαββόπουλου ο οποίος και εγκαινίασε το χώρο στην έναρξη του, προσδιορίζοντας την διαφορετική ατμόσφαιρα στις ζωντανές εμφανίσεις όπως τις ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.
Οι Annihilator live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.05.2016 14:27
Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο Piraeus 117 Academy (Αθήνα) και Σάββατο 29 Οκτωβρίου στο Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη) οι Annihilator επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο μοναδικά shows ώστε να αποδείξουν επί σκηνής πως η heavy metal μουσική παραμένει ζωντανή όσο ο Jeff Waters και η αρμάδα του περιοδεύουν ανά τον κόσμο.
Η Μαρούλα Κασκαβέλη με την μπάντα της ζωντανά στην Αθηναΐδα
06.04.2016 14:50
Η Μαρούλα Κασκαβέλη με την μπάντα της παρουσιάζει μια ξεχωριστή Μουσική Παράσταση την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 στις 22.00 στην Μουσική Σκηνή του πολυχώρου "Αθηναΐς".