Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Αγάπη είναι...το πρώτο βραβείο

Αγάπη είναι...το πρώτο βραβείο
Το κοινό που ψήφισε με SMS και η κριτική επιτροπή έδωσαν στο τραγούδι με αυτό τον τίτλο, το πρώτο βραβείο στο Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης.

Το κοινό που ψήφισε με SMS και η κριτική επιτροπή έδωσαν στο τραγούδι με αυτό τον τίτλο, το πρώτο βραβείο στο Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μία σύνθεση που συνδυάζει χιπ χοπ και ροκ στοιχεία με συνθέτη τον Diveno, στιχουργό τον Κόμης Χ και ερμηνευτές τον Κόμη Χ και την Βασιλική Αλεξίου στα φωνητικά.

Το δεύτερο βραβείο κέρδισε το τραγούδι Ελεγεία με συνθέτη τον Αντ.Κυζούλης, στιχουργό την Δ.Μαστρογιάννη και ερμηνεύτρια την Ειρήνη Τουμπάκη. Η Ελεγεία κέρδισε και το βραβείο της κριτικής επιτροπής για την καλύτερη σύνθεση.

Το τρίτο βραβείο έλαβε το τραγούδι Αρετούσα με την Δ.Λιγοψυχάκη ενώ στο ίδιο τραγούδι απονεμήθηκαν το βραβείο της επιτροπής για τον καλύτερο στίχο και το βραβείο για την καλύτερη ερμηνεία.

Η επιλογή για των τραγουδιών που βραβεύτηκαν έγινε από επταμελή επιτροπή, ενώ κατά 50% συμμετείχε και το κοινό που είχε την ευκαιρία να ψηφίσει αποστέλλοντας SMS.

 

Σχετικές ειδήσεις
25.01.2017 16:16
Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Γιώργου Περρή, "Ποιος φοβάται την αγάπη" σε μουσική Ευανθίας Ρεμπούτσικα και στίχους Άρη Δαβαράκη.
1000mods: Νέο τραγούδι και νέα ολοκληρωμένη κυκλοφορία
09.09.2016 15:31
Οι heavy rockers 1000mods έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι, από το επερχόμενο –τρίτο σε σειρά- full length album τους, με τίτλο “Repeated Exposure To…”. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι “The Son” και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω.
21.07.2016 10:17
Το video για το νέο τραγούδι του Δημήτρη Σαμόλη, “Atari” είναι έτοιμο και κυκλοφορεί ‘ελεύθερο’ στο internet.
Φάρος: Νέο τραγούδι & video clip από τον Κωστή Μαραβέγια
31.05.2016 13:08
Το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο cd του Κωστή Μαραβέγια με γενικό τίτλο «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ» που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες.
Τα πατώματα από το δίσκο Προσωπικόν των Μιχάλη και Παντελή Καλογεράκη
10.03.2016 17:07
Τα πατώματα, είναι το πρώτο τραγούδι γνωριμίας με την ολοκληρωμένη δισκογραφική εργασία των Μιχάλη και Παντελή Καλογεράκη που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο από τη Μικρή Άρκτο με τίτλο Προσωπικόν.