Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο TEDxUniversityofPiraeus

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο TEDxUniversityofPiraeus

Το Σάββατο, 14 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε το 4ο κατά σειρά TEDxUniversityofPiraeus στο πλωτό μουσείο SS Hellas Liberty, στην πύλη Ε2 στο Λιμάνι του Πειραιά.

Μέσα σε ένα θετικό και ιδιαίτερο κλίμα, πραγματοποιήθηκε μια «Spectrum» εμπειρία ιδεών, η οποία προετοιμαζόταν ασταμάτητα από την ομάδα του TEDxUniversityofPiraeus τους τελευταίους 8 μήνες. Πραγματοποιήθηκαν, 4 sessions με 13 ξεχωριστές ομιλίες και 4 ιδιαίτερα performances τα οποία είχαν ως στόχο να ταξιδέψουν τον θεατή σε έναν κόσμο διαφορετικών οπτικών, χρωματισμών και ιδεών ώστε ο καθένας να αναρωτηθεί τι είναι ακριβώς το «Spectrum» και πόσες διαφορετικές ερμηνείες μπορεί να πάρει μέσα στη ζωή του. Ερμηνείες, τις οποίες πολύ ξεχωριστά μας μετέφεραν άνθρωποι όπως ο Χρήστος Βαλασέλλης, η Κατερίνα Κιτίδη, ο Δημήτρης Μητρόπουλος , ο μαγευτικός Amazing Dio, οι Lingua Franca, η Cassandra Naud, η Χριστίνα Μωραΐτη, η Nasia Davos, ο Χρήστος Αλεφάντης, ο ξεκαρδιστικός Διονύσης Ατζαράκης, ο Themistocles Lambridis, η κυρία Αθηνά Λινού , ο τρομερός Κωνσταντίνος Τζούμας, ο Ζήσης Παπαθανασίου και ο Michael Paleodimos. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι ενέπνευσαν με τους χρωματισμούς που μοιράστηκαν και έδωσαν ζωή στο «Spectrum». Άλλο ένα άτομο που έδωσε αέρα και ζωή στο «Spectrum» ήταν η φοβερή και απίθανη Λυδία Παπαϊωάννου που μας μετέφερε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο από ιδέα σε ιδέα και από χρωματισμό σε χρωματισμό.

Ωστόσο, το TEDxUniversityofPiraeus, δεν είναι μόνο οι ομιλίες του, αλλά η συνολική εμπειρία που προσφέρει. Έτσι, κατά την διάρκεια του «Spectrum» by TEDxUniversityofPiraeus, πραγματοποιήθηκαν 3 breaks μέσα σε μια ιδιαίτερα χαλαρή και διασκεδαστική ατμόσφαιρα, δίνοντας την ευκαιρία στους παραβρισκόμενους να απολαύσουν καφέ, φαγητό και ωραία παρέα με την συντροφιά καλής μουσικής αλλά και να παρακολουθήσουν 6 αρκετά ενδιαφέροντα workshops. Επίσης, εκτός από τα breaks πραγματοποιήθηκε ένα αρκετά πετυχημένο Drinks on Deck, το οποίο έδωσε την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούσαν να κάνουν post-event Networking. Το TEDxUniversityofPiraeus, θέλει να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά όσους μπόρεσαν να είναι κομμάτι αυτής της εμπειρίας, όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εμπειρία και όλους όσους δούλεψαν από την αρχή μέχρι και το τέλος να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο on-boat TEDx. Οι ομιλίες από το TEDxUniversityofPiraeus |Spectrum, θα είναι διαθέσιμες άμεσα στο κανάλι του TEDxUniversityofPiraeus στο YouTube ενώ φωτογραφικό υλικό θα ανέβει σε όλα τα Social Media.

Σχετικές ειδήσεις
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Σχεδιασμού Room 18!
19.07.2016 14:50
Ο Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Σχεδιασμού Room 18 που αποτελεί τον πρώτο διαγωνισμό που διεξάγεται με θέμα τον εσωτερικό χώρο ενός τυπικού αστικού δωματίου ξενοδοχείου, ολοκληρώθηκε συγκεντρώνοντας 262 συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Με ενδιαφέροντα ευρήματα ολοκληρώθηκε ακόμη μία ερευνα στο Ναυάγιο των Αντικυθήρων
16.06.2016 11:15
Από 22 Μαΐου μέχρι 11 Ιουνίου 2016 η επιστημονική ομάδα της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων και του αμερικάνικου Ωκεανογραφικού Ινστιτούτου Woods Hole, η οποία ερευνά το Ναυάγιο των Αντικυθήρων, ολοκλήρωσαν μια ακόμα ερευνητική αποστολή με ιδιαίτερα ενδιαφέροντα αποτελέσματα.
Το TEDxUniversityofPiraeus στο S/S Hellas Liberty
09.05.2016 12:45
Στις 14 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τo TEDxUniversityofPiraeus με θέμα "Spectrum".
TEDxUniversityofPiraeus 2016: Η προπώληση ξεκίνησε
20.04.2016 16:20
Το τέταρτο TEDxUniversityofPiraeus, θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου σε μια αρκετά ξεχωριστή και πρωτοποριακή τοποθεσία, το πλωτό μουσείο SS Hellas Liberty, το οποίο βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά. Μέσα σε ένα τέτοιο ιστορικό πλοίο θα προσπαθήσουμε να σας ταξιδέψουμε σε έναν κόσμο TEDx ιδεών.
Το TEDxUniversityofPiraeus έρχεται στο Πλωτό Μουσείο Hellas Liberty
24.02.2016 15:45
Η ομάδα του TEDxUniversityofPiraeus με αφορμή το event με θεματική «SPECTRUM» που θα πραγματοποιήσει στις 14 Μαΐου 2016 είναι σε θέση να ανακοινώσει ότι η διοργάνωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πλωτού Μουσείου ''Hellas Liberty'' στο λιμάνι του Πειραιά (πύλη Ε2).