Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Λιλιπούτειοι Σολίστ!

Λιλιπούτειοι Σολίστ!
Η Καμεράτα - Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής και ο Αλέξανδρος Μυράτ στο πλαίσιο του Κύκλου Γνωριμία με τον Κόσμο της Μουσικής- Κυριακή πρωί στο Μέγαρο παρουσιάζουν την Καμεράτα Junior! Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει λέει μια παροιμία και φαίνεται το Κυριακάτικο πρωινό της 22ας Μαρτίου θα επαληθευθεί καθώς γνωστοί και καταξιωμένοι μουσικοί της Καμεράτα, Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής συμπράττουν με τα παιδιά τους! 

Την Καμεράτα Τζούνιορ αποτελούν τα παιδιά των μουσικών της Ορχήστρας, ηλικίας πέντε έως δεκαπέντε χρονών, τα οποία θα ερμηνεύσουν υπό την καθοδήγηση του μόνιμου αρχιμουσικού της Ορχήστρας Αλέξανδρου Μυράτ, ένα σύνολο από έργα από διαφορετικές περιόδους της μουσικής. Την παρουσίαση των πρωτοεμφανιζόμενων σολίστ καθώς και το σχολιασμό των έργων που θα ερμηνεύσουν έχει αναλάβει η Έφη Αβέρωφ - Μιχαηλίδου.          
Σχετικές ειδήσεις
The Beatles Tribute Project από την Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
01.12.2016 15:46
Οι μουσικοί της Καμεράτα παίζουν και πάλι με… τα “Σκαθάρια”! To Beatles Tribute Project επιστρέφει στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών!
Η καρδιά μου πονεί για σας...: γκαλά ελληνικής οπερέτας από την Καμεράτα στο Μέγαρο
30.11.2016 16:57
Οι καλύτερες στιγμές της ελληνικής οπερέτας παρουσιάζονται σε μία φαντασμαγορική συναυλία με λαμπερούς σολίστ και τους Μουσικούς της Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής.
Τα Carmina Burana του Καρλ Ορφ, από την Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
10.11.2016 14:38
Μετά την επιτυχία στο Ηρώδειο, η Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υπό την διεύθυνση του πολυβραβευμένου αρχιμουσικού Γιώργου Πέτρου, το γνωστότερο συμφωνικό - χορωδιακό έργο του 20ού αιώνα: τα πολυαγαπημένα Carmina Burana του γερμανού συνθέτη και μουσικοπαιδαγωγού Κάρλ Όρφ.
Carmina Burana, του Καρλ Ορφ από την Καμεράτα στο Ηρώδειο
30.05.2016 16:47
Η Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής υπό τη διεύθυνση του πολυβραβευμένου αρχιμουσικού Γιώργου Πέτρου παρουσιάζει στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεσιβάλ Αθήνών, το γνωστότερο συμφωνικό/χορωδιακό έργο του 20ού αιώνα: τα πολυαγαπημενα Carmina Burana του γερμανού συνθέτη και μουσικοπαιδαγωγού Καρλ Ορφ (1895-1982), που γράφτηκαν το 1935 για μεγάλα ορχηστρικά και χορωδιακά σύνολα καθώς και τρεις σολίστ.
Μπετόβεν-mania από την Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
08.02.2016 12:24
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και η Καμεράτα - Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής μας προσκαλούν να ζήσουμε μια μοναδική μουσική εμπειρία, μέσα από μία μαραθώνια συναυλία, που αναβιώνει τη θρυλική παρουσίαση των έργων του Μπετόβεν από τον ίδιο στη Βιέννη στις 22/12/1808.