Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Η Robin Mckelle live στο Gazarte

Η Robin Mckelle live στο Gazarte

Στις 29 Μαΐου 2016 απολαμβάνουμε την ξεχωριστή Robin McKelle στο Theater Stage του GAZARTE! Ένα εκλεπτυσμένο μίγμα vintage και modern soul!

 

Με έντονη εκφραστικότητα, με μία υποβόσκουσα αθωότητα και άρτια τεχνική μαγνητίζει το κοινό και αποτελεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες "αφίξεις" στον κόσμο της μουσικής.

 

Jazz, Blues, Soul και Pop ήχοι συνδέονται με έναν ευφυή τρόπο και κάπως έτσι, μέσα από την ιδιαίτερη χροιά και τα τραγούδια της, ξεπηδούν η Ella Fitzgerald, η Aretha Franklin, η Tina Turner, η Barbra Streisand και η Janis Joplin.

 

Η Robin McKelle, σαν να βγήκε από τη δεκαετία του '40 αλλά και με χρώματα από τα τέλη της δεκαετίας του '50, αρχές '60, δίνει ένα φρέσκο στίγμα! Βρίσκεται κάπου εκεί που το παλιό συναντά το νέο, εκεί που η παράδοση συναντά το σύγχρονο, εκεί που η παρέα υποδέχεται ζεστά τα νέα μέλη της.

 

Όταν το 2014 κυκλοφόρησε το πρώτο της album "Heart of Memphis" τα Μέσα, από το περιοδικό Rolling Stone ως τη Le Monde και την Independent, τη χαρακτήριζαν ως το σύγχρονο σήμα κατατεθέν της southern soul.

 

Το 2016 θεωρείται ότι θα είναι η χρονιά της. Το νέο της album "The Looking Glass" είναι η πιο ώριμη δουλειά της και μέσα από αυτή παρουσιάζει απλόχερα όλη τη γκάμα της σαν καλλιτέχνης.

Σχετικές ειδήσεις
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Gazarte!
23.12.2016 17:32
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το gazarte, ο αγαπημένος χώρος της πόλης, φοράει το γιορτινά του και υποδέχεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με εκλεπτυσμένο menu, απογειωτικά cocktails, ζεστασιά, χαμόγελα, πολλή μουσική και αστραφτερές παρουσίες!
Ο Max The Sax επιστρέφει στο Gazarte
19.12.2016 17:16
Ένας πραγματικός "rock star" του σαξόφωνου στο Roof Stage του Gazarte! Μarkus Ecklmayr... Ο "εκκεντρικός" τύπος που ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε ως front man του Parov Stelar επιστρέφει στο Roof Stage του gazarte για ένα live... εμπειρία.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος για δύο live στο Gazarte
11.10.2016 13:59
Πρώτο live της σεζόν για το Main Stage του Gazarte με μία παράσταση του Διονύση Σαββόπουλου ο οποίος και εγκαινίασε το χώρο στην έναρξη του, προσδιορίζοντας την διαφορετική ατμόσφαιρα στις ζωντανές εμφανίσεις όπως τις ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.
Poldoore & Sax - Mononome live στο Gazarte
06.04.2016 11:27
O Poldoore, o «μάγος» του beat making, έρχεται στο Gazarte για ένα ξεσηκωτικό live!
Max the Sax live στο Gazarte
08.03.2016 14:40
Ο Max the Sax, ένας πραγματικός "rock star" του σαξόφωνου στο Roof Stage του GAZARTE!