Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Η Robin Mckelle live στο Gazarte

Η Robin Mckelle live στο Gazarte

Στις 29 Μαΐου 2016 απολαμβάνουμε την ξεχωριστή Robin McKelle στο Theater Stage του GAZARTE! Ένα εκλεπτυσμένο μίγμα vintage και modern soul!

 

Με έντονη εκφραστικότητα, με μία υποβόσκουσα αθωότητα και άρτια τεχνική μαγνητίζει το κοινό και αποτελεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες "αφίξεις" στον κόσμο της μουσικής.

 

Jazz, Blues, Soul και Pop ήχοι συνδέονται με έναν ευφυή τρόπο και κάπως έτσι, μέσα από την ιδιαίτερη χροιά και τα τραγούδια της, ξεπηδούν η Ella Fitzgerald, η Aretha Franklin, η Tina Turner, η Barbra Streisand και η Janis Joplin.

 

Η Robin McKelle, σαν να βγήκε από τη δεκαετία του '40 αλλά και με χρώματα από τα τέλη της δεκαετίας του '50, αρχές '60, δίνει ένα φρέσκο στίγμα! Βρίσκεται κάπου εκεί που το παλιό συναντά το νέο, εκεί που η παράδοση συναντά το σύγχρονο, εκεί που η παρέα υποδέχεται ζεστά τα νέα μέλη της.

 

Όταν το 2014 κυκλοφόρησε το πρώτο της album "Heart of Memphis" τα Μέσα, από το περιοδικό Rolling Stone ως τη Le Monde και την Independent, τη χαρακτήριζαν ως το σύγχρονο σήμα κατατεθέν της southern soul.

 

Το 2016 θεωρείται ότι θα είναι η χρονιά της. Το νέο της album "The Looking Glass" είναι η πιο ώριμη δουλειά της και μέσα από αυτή παρουσιάζει απλόχερα όλη τη γκάμα της σαν καλλιτέχνης.

Σχετικές ειδήσεις
Ramsey Lewis Quartet live στο Gazarte
20.01.2016 14:42
Ο Ramsey Lewis, η ηγετική φιγούρα της Jazz για πρώτη φορά στην Αθήνα! Μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της παγκόσμιας Jazz σκηνής για πρώτη φορά στην Αθήνα στο Theater Stage του GAZARTE!
Chronos: Η Δήμητρα Γαλάνη ζωντανά στο Gazarte
28.12.2015 11:28
Chronos. Στις 5 και 6 Ιανουαρίου 2016 θα απολαύσουμε ξανά στο Gazarte (Theater Stage) τη συνάντηση της Δήμητρας Γαλάνη με ένα κουαρτέτο εξαιρετικών Ελλήνων μουσικών με κεντρικό άξονα τραγούδια που έχουν γράψει οι μεγάλοι μας δημιουργοί, ποιητές και συνθέτες.
Παραμονή Χριστουγέννων στο Gazarte!
23.12.2015 10:19
Η Παραμονή Χριστουγέννων αναμένεται ξεχωριστή στο Gazarte, με το «Santa's secret dance» του Δημήτρη Καλαντζή στο Theater Stage, το εκρηκτικό show του George Zervos στο Roof Stage, σε συνδυασμό με το ιδανικό soundtrack από τους DJ's και την υψηλή γαστρονομία.
Δημήτρης Τσάκας Quintet & Guests live στο Gazarte
14.12.2015 13:43
Οι Jazz Sundays στο GAZARTE Roof Stage συνεχίζονται στις 20 Δεκεμβρίου 2015 με το Δημήτρη Τσάκα.
Tora: Alex Drakos Trio live στο Gazarte
10.12.2015 16:31
Στις 28 Δεκεμβρίου 2015 ένας από τους μεγαλύτερους δεξιοτέχνες Έλληνες drummer, ο Alex Drakos Ktistakis (Αλέξανδρος Κτιστάκης), παρουσιάζει την πρώτη του προσωπική δουλειά στο Theater Stage του GAZARTE με το γνωστό του σχήμα, το Alex Drakos Trio.