Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ο Δημήτρης Καρράς και ο Φώτης Ανδρικόπουλος στο Ίλιον Plus

Ο Δημήτρης Καρράς και ο Φώτης Ανδρικόπουλος στο Ίλιον Plus

Τον Δημήτρη Καρρά και τον Φώτη Ανδρικόπουλο μαζί με έξι εξαιρετικούς μουσικούς και την πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια Κατερίνα Ζευγαρά θα απολαύσουμε σε μία μοναδική εμφάνιση στο Ίλιον plus το τελευταίο Σάββατο της Άνοιξης.

Μία μουσική συνεύρεση που αποτελεί την κορύφωση της πολύχρονης συνεργασίας των δύο τραγουδοποιών, ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο από μουσικές εκπλήξεις και θετική ενέργεια. Τραγούδια δικά τους που αγαπήσαμε και όχι μόνο.

Συμμετέχει ο Μανώλης Φάμελλος .

Στην παρέα τους οι μουσικοί: Κατερίνα ΤεπελέναΒιολί , Φλάουτο, Δρόσος Σκυλλάς - Τύμπανα, Τάσος Ρούσης - Μπάσο , Δημήτρης Τσιμπάνος - Πλήκτρα, Ιάσονας Κτενάς - Βιολί, Παντελής Κλήμης – Κιθάρα.

Ο Δημήτρης Καρράς πρώην μέλος των συγκροτημάτων Παζλ & Βωξ, έχει συνεργατεί με τους σπουδαιότερους Έλληνες καλλιτέχνες σε δισκογραφικό επίπεδο. Σωκράτης Μάλαμας , Βασίλης Παπακωνσταντίνου , Βασίλης Καρράς, Γιώργος Μαζωνάκης, Γιάννης Κότσιρας, Σταμάτης Γονίδης, Μανώλης Μητσιάς, Κώστας Μακεδόνας, Νατάσσα Μποφίλιου, Αρετή Κετιμέ, είναι μόνο λίγα από τα ονόματα που έχουν ερμηνεύσει τραγούδια του. Κάθώς έχει συνεργαστεί και με τον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο στον δίσκο οι “Βωξ τραγουδούν Γιάννη Μαρκόπουλο”. Τα τελευταία 16 χρόνια έχει στην κυκλοφορία 20 δισκογραφικές δουλειές, πάνω από 40 συνεργασίες και περισσότερα από 160 τραγούδια.

Ο Φώτης Ανδρικόπουλος απόφοιτος του Εθνικού ωδείου Περιστερίου, το 2006 σε ηλικία 17 ετών γνωρίζεται με τον Δημήτρη Καρρά και ηχογραφούν τρεις δισκογραφικές δουλειές το πρώτο, του νεαρού τότε τραγουδοποιού, ‘’Άγρυπνη Νύχτα’’ (Lyra), ακολουθεί το δεύτερο cd  “Έτσι οι μέρες περνούν” (Lyra) που περιέχει και την ομώνυμη επιτυχία, τέλος το cd ‘’Έξοδα’’ (Final Touch) ένα τραγούδι σε στίχους Μάνου Ελευθερίου.

Οργάνωση παράστασης: Αλέξανδρος Γερασίμου

Σχετικές ειδήσεις
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στις Συναντήσεις Με Μουσικούς στο cafe του ΙΑΝΟΥ
06.12.2016 16:35
Η Τασούλα Επτακοίλη συνομιλεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016, με τον γνωστό συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου. Μια συζήτηση για την μουσική, την τέχνη, τη ζωή και τον πολιτισμό.
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης live  στο ΙΛΙΟΝ plus!
27.10.2016 14:25
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, συναντά παλιούς και νέους φίλους για τρεις ακόμη παραστάσεις στο γνωστό πλέον στέκι της Αθήνας ΙΛΙΟΝ Plus.
Ο Δημήτρης Κ. Καρράς live στο Athenaeum Κελάρι
27.04.2016 11:13
Το Σάββατο 7 Μαΐου 2016, ο Δημήτρης Κ. Καρράς θα βρίσκεται από τις 22:30 στο Athenaeum Κελάρι για να μοιραστεί τραγούδια δικά του και τραγουδοποιών που έχει ξεχωρίσει.
Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως: Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα στο Παλλάς
25.04.2016 15:31
Την Παρασκευή 13 Μαΐου, ο μεγάλος συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου και η σύγχρονη ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα θα βρεθούν στο θέατρο Παλλάς για να παρουσιάσουν μαζί σε το μουσικό έργο «Η Παγωμένη Θεατρίνα» σε στίχους Νίκου Γκάτσου αλλά και τραγούδια τους που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, σε μία μουσική παράσταση με τον τίτλο «Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως».
Ταξίδι στα Τραγούδια μας: Ο Γιάννης Κούτρας ζωντανά στο Ίλιον plus
23.03.2016 13:12
Ο Γιάννης Κούτρας, ο παθιασμένος ερμηνευτής που ταύτισε τη φωνή του με το Σταυρό του Νότου, ξεκινάει για ακόμη ένα μουσικό ταξίδι στην Αθήνα, στο ΙΛΙΟΝ plus, στις 26 Μάρτη και 2 Απρίλη 2016.