Η Tanweer παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 26 Μαΐου 2016 την ταινία Το Μπαρμπέρικο: Η Νέα Κουπ (BARBERSHOP: THE NEXT CUT) », σε σκηνοθεσία του Malcolm D. Lee, με τον Ice Cube.

Οι Ice Cube και Cedric ξανασμίγουν στην μεγάλη οθόνη, στην ταινία «Το Μπαρμπέρικο: Η Νέα Κουπ», σε σκηνοθεσία του Malcolm D. Lee. Έχουν περάσει περισσότερα από 10 χρόνια από το τελευταίο μας ραντεβού στο μπαρμπέρικο του Calvin. O Calvin (Cube) μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό, ανάμεσα στους οποίους και ο Eddie (Cedric), είναι ακόμα εκεί, αλλά το μπαρμπέρικο έχει υποστεί ορισμένες σημαντικές αλλαγές. Το πιο βασικό: το κάποτε ανδροκρατούμενο μαγαζί είναι τώρα ανάμεικτο, με τα κορίτσια να φέρνουν στην εξίσωση την δική τους ματιά, αμφισβητώντας τα αγόρια σε όλα τα πράγματά.

Παρά τις καλές στιγμές, το εύθυμο κλίμα και το αίσθημα συντροφικότητας μέσα στο μαγαζί, η κατάσταση στην γειτονιά τους πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αναγκάζοντας τον Calvin και τους φίλους του να συνασπιστούν σε μια προσπάθεια να σώσουν όχι μόνο το μπαρμπέρικο, αλλά και τη γειτονιά τους.

Στην ταινία «Το Μπαρμπέρικο: Η Νέα Κουπ» πρωταγωνιστούν οι Ice Cube («Ride Along 2»), και Cedric («The Soul Man»). Δίπλα τους θα δούμε τους Regina Hall («Think Like a Man»), Anthony Anderson («Black-ish»), Eve («Whip It»), JB Smoove («The Millers»), ο Common (Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού για την ταινία «Selma») και η Nicki Minaj («The Other Woman»).

Σκηνοθεσία: Malcolm D. Lee

Πρωταγωνιστούν: Ice Cube, Cedric, Regina Hall, Anthony Anderson, Eve, JB Smoove, Common, Nicki Minaj

Διάρκεια: 111’