Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Οι Closer στο Αν club

Οι Closer στο Αν club
Το γνωστό συγκρότημα επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος έπειτα από 7 χρόνια για μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη στους φίλους του συγκροτήματος και όχι μόνο.

Το γνωστό συγκρότημα επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος έπειτα από 7 χρόνια για μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη στους φίλους του συγκροτήματος και όχι μόνο.

Οι Closer αποτελούν ένα από τα σπουδαιότερα σύνολα στο χώρο της αγγλόφωνης ελληνικής σκηνής και ένα από τα λίγα με διεθνή καριέρα.

Μετά από 5 χρόνια συνειδητοποιημένης απουσίας από τα δισκογραφικά δρώμενα και τις live εμφανίσεις, το group δηλώνει το \"παρόν\" με το τρίτο ομώνυμο album που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2006 από την EMI.

Το \"Singles\" μαζί με το \"Motel\" έχουν ήδη αρχίσει να παίζονται σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ευρώπης και της Αμερικής (California).

Ταυτόχρονα με την επιστροφή τους στη δισκογραφία , οι Closer επέστρεψαν δυναμικά και στις live εμφανίσεις. Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του δίσκου τους στο Gagarin 205 τον περασμένο Απρίλιο στην Αθήνα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις:

Οι Closer δημιουργήθηκαν στην Αθήνα στα τέλη του 1989 με το όνομα \"Nirvana\", με το οποίο έδωσαν και τις πρώτες τους συναυλίες . Την περίοδο εκείνη η ομώνυμη μπάντα του Kurt Cobain άρχισε τις πρώτες της ηχογραφήσεις σε studio και πήρε δημοσιότητα με την κυκλοφορία του \"Bleach\" το 1989. Ετσι, οι Έλληνες Nirvana \"παραχώρησαν\" το όνομά τους στον Kurt και την παρέα του και μετονομάστηκαν σε Closer.

Μετά από τόσα χρόνια, οι Closer εξακολουθούν να ακούγονται φρέσκοι, έχοντας ως σημείο αναφοράς τον γνώριμο ήχο που τους έκανε αγαπητούς στο Ελληνικό και το διεθνές κοινό, εμπλουτίζοντάς τον, όμως, με νέα στοιχεία, κυρίως από τον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής.

INFO
Σολωμού 13-15 Εξάρχεια
Τηλ: 210 3305056
http://www.anclub.gr/
Παρασκευή 23 Νοέμβριου
Είσοδος 12 ευρώ Έναρξη 22:30


Σχετικές ειδήσεις
Οι Holy Monitor live στο Death Disco
03.02.2017 13:34
Οι Holy Monitor, μετά τις 2 πρώτες εμφανίσεις τους επί Αθηναϊκού εδάφους (με τους Warlocks στο An Club και συμμετέχοντας στο Plissken Festival) θα βρεθούν την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στη σκηνή του Death Disco για να μας παρουσιάσουν το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους.
Ο Ορέστης Ντάντος live στο Club του Σταυρού του Νότου
12.12.2016 12:23
Ο Ορέστης Ντάντος, έχοντας στα σκαριά έναν καινούριο και πολλά υποσχόμενο δίσκο, επιστρέφει στο Club του Σταυρού του Νότου και μας καλεί σε τρεις μοναδικές γιορτινές εμφανίσεις, την Τετάρτη 21 και 28 Δεκεμβρίου και στις 4 Ιανουαρίου.
Η Ευτυχία Μητρίτσα επιστρέφει για δύο live στο Σταυρό του Νότου
01.11.2016 16:12
Εκεί όπου ξεκίνησε τις προσωπικές της εμφανίσεις, η Ευτυχία Μητρίτσα επιστρέφει και μας δίνει τα πρώτα ραντεβού της σεζόν, στη σκηνή του Σταυρού Του Νότου Club, τις Πέμπτες 10 και 17 Νοέμβρη.
Οι Blues Cargo live στο Lazy Club
07.07.2016 14:45
Το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016, έρχεται ακόμα μία αξέχαστη βραδιά με τους BLUES CARGO, την πιο αυθεντική Chicago Blues Band της Ελληνικής σκηνής, στο Lazy Club.
Ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου
22.03.2016 13:32
Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι εμφανίσεις του, το Δεκέμβριο στο Σταυρό του Νότου club, ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» τις Παρασκευές 1, 8, 15 και 22 Απριλίου.