Η Medea Electronique παρουσιάζει στις 19 Μαρτίου μια Live Audio Visual electronics Performance, που αποσκοπεί στην δημιουργία ενός οπτικοακουστικού περιβάλλοντος, μέσα από την χρήση ηλεκτρονικών επεξεργαστικών μονάδών, με τις οποίες αναπαράγονται, ελέγχονται και επεξεργάζονται προεπιλεγμένα βασικά υλικά ήχου και εικόνας.

Η διεργασίες αυτές γίνονται επί σκηνής και σε πραγματικό χρόνο (real time on stage)  επηρεαζόμενες άμεσα από παράγοντες όπως ο χώρος, ο χρόνος, οι παρευρισκόμενοι  ακροατές και η διάθεση-ενέργεια τους.

Παρότι το θέμα των βασικών υλικών μπορεί κατ’ επιλογή να παραμένει το ίδιο, το αποτέλεσμα όμως και η γενικότερη αίσθηση της performance είναι μοναδική κάθε φορά καθώς βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την μοναδικότητα των στιγμών που απαρτίζουν την κάθε  παρουσίαση.

Οι πειραματισμοί για τη δημιουργία τέχνης με τη χρήση των Νέων Μέσων άρχισαν στη δεκαετία του 60 με τα βίντεο-άρτ πειράματα του Ναμ Τζουν Πάϊκ και του Βόλφ Φόστελ και επέτρεψαν σε καλλιτέχνες και κοινό να βιώσουν νέες οπτικοακουστικές εμπειρίες και έθεσαν τη βάση για τις New Media Arts και τις Mixed Media Arts.