Την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 στις 21.30 στο Booze :Cooperativa και με ελεύθερη είσοδο σας καλούμε όλους να απολαύσετε μια μοναδική εμφάνιση του Σλοβάκου καλλιτέχνη Jan Spisak.

Ο JAN SPISAK είναι ο τραγουδιστής και κιθαρίστας του σλοβάκικου, ροκ συγκροτήματος DILEMMA και γράφει για την μπάντα την μουσική και τους στίχους.

Το συγκρότημα DILEMMA έχει κυκλοφορήσει 3 άλμπουμ, τα δύο από αυτά με βελγική δισκογραφική εταιρία και ένα με τη Σλοβάκικη δισκογραφική εταιρία Hevhetia.

Οι στίχοι είναι στα αγγλικά και στα σλοβάκικα, αλλά και λίγο στα ελληνικά, γραμμένα από τη ψυχή και τη καρδιά ενός αληθινού ρόκερ.

Το single Oh No, από το τελευταίο τους άλμπουμ, είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους της Αθήνας. Το video clip του τραγουδιού αυτού κρίθηκε ακατάλληλο από το You Tube για χρήστες κάτω των 18  λόγω του περιεχομένου του.

Το συγκρότημα αποτελείται από μουσικούς οι οποίοι κατέχουν πολλούς χρυσούς και πλατινένους δίσκους με διάφορα σχήματα από Τσεχία και Σλοβακία.

Αυτή τη στιγμή, το συγκρότημα ετοιμάζει το 4ο άλμπουμ τους. Το πρώτο single “Vlastna Viera” (Προσωπική Πίστη), παίζεται ήδη στα ραδιόφωνα.

Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας έρχεται στην αγαπημένη του Αθήνα για μια και μόνο εμφάνιση με την ηλεκτρική του κιθάρα.

Είναι μια μίξη ποίησης, ηλεκτρικά riffs και effects.