Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

The Meet Market 2016 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

The Meet Market 2016 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ήρθε πάλι αυτή η εποχή του χρόνου! Μέτα την περσινή επιτυχία, αποφασίσαμε να γίνει ετήσια παράδοση, γι’αυτό θα είμαστε και πάλι στο Jazz Festival στην Τεχνόπολη , για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Ετοιμαστείτε όχι για μια, ούτε για δύο...αλλά για πέντε εκπληκτικές Meet Market μέρες αυτόν τον Μάιο. Από τις 25 έως τις 29 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων μαζί με το 16th Αthens Technopolis Jazz Festival. Προετοιμαστείτε για έναν μαραθώνιο Meet Market που θα φιλοξενήσει  πάνω από 120 αγαπημένους παραγωγούς και δημιουργούς και πάνω από 30 νέους συμμετέχοντες, εκθέτοντας μια ποικιλία από τοπικά και ανεξάρτητα σχεδιασμένα προϊόντα.

Παράλληλα, συντροφιά θα μας κρατούν οι -συνήθεις ύποπτοι-ταλαντούχοι DJ μας, αλλά και όπως πάντα θα υπάρχουν παιχνίδια και δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, δώρα για όλους στο κεντρικό Ταμείο...και φυσικά jazz συναυλίες με ελεύθερη είσοδο. Ελάτε, λοιπόν, σε αυτό το πενθήμερο Πάρτι μόνοι, με τους φίλους,τα παιδιά σας, τα κατοικίδιά σας, τους γονείς, τους συντρόφους σας ...Ελεύθερη Είσοδος παντού!

The Meet Market: Μια πενθήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage&retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJsets και θετική ενέργεια!

Περισσότερες πληροφορίες για το 16ο Athens Technopolis JazzFestival μπορείτε να δείτε εδώ.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Ιανουάριος στην Τεχνόπολη
29.12.2016 14:43
Η Τεχνόπολη υποδέχεται τον πρώτο μήνα του 2017 με συναυλίες, εκθέσεις και σεμινάρια για όλους!
INNOVATHENS Winter Labs στην Τεχνόπολη
16.11.2016 12:06
Από τις 5 ως τις 19 Δεκεμβρίου 2016, το INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει τα INNOVATHENS Winter Labs, εντατικά bootcamps για ενήλικες.
Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2016 στη Τεχνόπολη
14.09.2016 14:58
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων μεταμορφώνεται σε κέντρο πολυγλωσσίας και ψυχαγωγίας.
INNOVATHENS Summer Labs στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
29.06.2016 15:35
Summertime and the…learning is easy! Ιούλιος στην Αθήνα; Μήπως έχεις πολλά να μάθεις πριν τις διακοπές; Έλα στο INNOVATHENS!
Στην Τεχνόπολη, Μαζί!: μια Κυριακή αφιερωμένη στα Άτομα Με Αναπηρία
08.04.2016 12:21
Την Κυριακή 24 Απριλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, άτομα με νοητική υστέρηση, μειωμένη όραση ή τύφλωση, κινητικές αναπηρίες και μη, διασκεδάζουμε και εκφραζόμαστε αλλιώς ενεργοποιώντας όλες μας τις αισθήσεις!