Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο Piraeus 117 Academy (Αθήνα) και Σάββατο 29 Οκτωβρίου στο Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη) οι Annihilator επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο μοναδικά shows ώστε να αποδείξουν επί σκηνής πως η heavy metal μουσική παραμένει ζωντανή όσο ο Jeff Waters και η αρμάδα του περιοδεύουν ανά τον κόσμο.

Το 2015 οι Annihilator κυκλοφόρησαν τον 15ο επίσημο δίσκο τους “Suicide Society” με τον Jeff Waters να επιστρέφει στα φωνητικά για πρώτη φορά μετά το 1997, σκορπώντας τον ενθουσιασμό στους hardcore fans των Annihilator!

Με περισσότερα από 30 χρόνια στη συναυλιακή και δισκογραφική τους  πλάτη οι Annihilator είναι αναμφίβολα ένα από τα σπουδαιότερα και πλέον αναγνωρίσιμα metal groups, με τον Καναδά να αισθάνεται περήφανος για τα τέκνα του, ως χώρα καταγωγής του συγκροτήματος.

Από τις πρώτες μέρες των “Alice in Hell” & “Never, Neverland” ο ιθύνων νους του συγκροτήματος, Jeff Waters παρέδιδε σεμινάρια riff-ολογίας  σε ένα speed/thrash metal όλεθρο που παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμα του.

Το “King of the Kill” σηματοδότησε μια νέα αρχή για το συγκρότημα, λίγο πριν τα μέσα του 1990, αντίστοιχα και το “All for You” με τον Dave Padden να παίρνει θέση πίσω από το μικρόφωνο. Ο Jeff Waters δανειζόμενος τα λόγια του Joe Perry συνηθίζει να λέει για την μουσική των Annihilator: “Let the music do the talking” και οι metalheads οφείλουν να τον ακούσουν!

Στο πλαίσιο της “In the Βlood” ευρωπαϊκής τους περιοδείας οι Αnnihilator θα κάνουν δύο στάσεις την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο Piraeus 117 Academy (Αθήνα) και το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στο Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη)! Stand with us people!