Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Μια Γιορτή για το Χειμώνα

Μια Γιορτή για το Χειμώνα
Ακριβώς αυτό ήταν που χρειαζόμαστε για να περάσει ο χειμώνας αυτός με καλή διάθεση και όμορφες σκέψεις. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και η γιορτή που θα στήσει από τις 9 Νοεμβρίου στο Σταυρό του Νότου.

Ακριβώς αυτό ήταν που χρειαζόμαστε για να περάσει ο χειμώνας αυτός με καλή διάθεση και όμορφες σκέψεις. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και η γιορτή που θα στήσει από τις 9 Νοεμβρίου στο Σταυρό του Νότου.

Από τις 9 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο αγαπημένος μας Φίλιππος Πλιάτσικας συνεχίζει στους νέους δρόμους το μουσικό του ταξίδι, που ξεκίνησε με την τελευταία του δισκογραφική του δουλειά «Omnia».

Το ταξίδι μεταφέρεται στο Σταυρό του Νότου για όλο το χειμώνα και μετατρέπεται στην πιο ζεστή γιορτή, με τραγούδια της δισκογραφίας του αλλά και με αυτά που θα έβαζε στο πικ- καπ για τους φίλους του!

Παρέα με τον MC Yinka, με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών και με νέους τραγουδιστές ο Φίλιππος Πλιάτσικας μας προσκαλεί να γιορτάσουμε τις χειμωνιάτικες νύχτες μας μαζί του στο Σταυρό του Νότου.

Τα μεγαλύτερα τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας αλλά και αυτά της εποχής των Πύξ Λαξ: Από «Τις παλιές αγάπες» μέχρι το «Τι δεν έμαθε ο Θεός», απ\' το «Μοναξιά μου όλα» μέχρι το «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα» και από το «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις» μέχρι το «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη» θα αποτελούν ένα μέρος της παράστασης, ενώ το άλλο μέρος θα περιλαμβάνει τραγούδια που αγαπάμε και μας λείπουν: από Pink Floyd μέχρι Placebo, από Bob Marley μέχρι Depeche Mode, από Πάνο & Χάρη Κατσιμίχα μέχρι Παύλο Σιδηρόπουλο.

Info
Φίλιππος Πλιάτσικας
«Μια γιορτή για το χειμώνα»
Σταυρός του Νότου, Κεντρική Σκηνή , Φραντζή και Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
Έναρξη: 9 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή & Σάββατο
Ώρα έναρξης: 22.00
Τηλεφώνα κρατήσεων: 210 9226975
http://www.stn.gr/

Σχετικές ειδήσεις
Αναβολή - Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με το Rock της Δυτικής Όχθης live στο Θέατρο Βράχων
30.06.2016 16:23
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας παρουσιάζει το Rock της Δυτικής Όχθης στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016. - Η συναυλία αναβάλλεται
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τον Ιούλιο στο Θέατρο Πέτρας: Η προπώληση ξεκίνησε
18.03.2016 10:32
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα παρουσιάσει Το Rock της Δυτικής Όχθης την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016, στο Θέατρο Πέτρας, με συνοδοιπόρους τους Γιάννη Ζουγανέλη, Λάκη Παπαδόπουλο και Μίλτο Πασχαλίδη. Η προπώληση ξεκίνησε!
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Gazi Live
03.02.2016 12:10
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι εδώ! Στο Γκάζι Live σε μια σπάνια μουσική συνύπαρξη. Για ένα βράδυ μόνο… Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, με ιστορίες του ”Rock της Δυτικής Όχθης”, σε μία ξεχωριστή και μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη εναλλαγές και εκπλήξεις. Καλεσμένοι του δύο απ’ τα σημαντικότερα συγκροτήματα της μεγάλης μουσικής οικογένειας που γεννήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, οι Μπλε και οι Εκείνος & Εκείνος.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Άβατο live stage
03.11.2015 12:21
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα βρεθεί για δύο συναυλίες στο Άβατο live stage στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας μια αναδρομή με αφορμή τον δίσκο Το Rock της Δυτικής όχθης.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας live στο Ρυθμός Stage
02.11.2015 13:52
Ξεκινώντας το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 και συνολικά για 4 Σάββατα ο Φίλιππος Πλιάτσικας πραγματοποιεί μία αναδρομή στο χρόνο και στα τραγούδια από την εποχή των Πυξ Λαξ μέχρι και σήμερα, στο Ρυθμός Stage.