Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Ο Τομέας Μηχανολογίας «πατάει γκάζι» στο Athens Scooter Moto Festival 2016

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Ο Τομέας Μηχανολογίας «πατάει γκάζι» στο Athens Scooter Moto Festival 2016

H πλέον επιτυχημένη διοργάνωση για τους λάτρεις των 2 τροχών πάει… Γκάζι και ο Τομέας Μηχανολογίας & Μεταφορών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας δεν θα μπορούσε παρά να συμμετέχει ως Υποστηρικτής, στη μεγαλύτερη γιορτή για τη μοτοσικλέτα και το scooter που πραγματοποιείται στην Ελλάδα για 5η συνεχή χρονιά!  

Ο λόγος για το Athens Scooter Moto Festival (SMF) 2016 που θα φιλοξενηθεί στο χώρο της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, από τις 20 έως τις 23 Μαΐου.

Οι εκπλήξεις και τα δώρα που επιφυλάσσουν οι διοργανωτές για τους επισκέπτες, περιλαμβάνουν 1 ετήσια υποτροφία από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας για την ειδικότητα «Τεχνικός Μηχανοτρονικής», για έναν μεγάλο τυχερό που θα προκύψει μετά από κλήρωση, ενώ άλλοι 10 επισκέπτες μπορούν να διεκδικήσουν ένα εξειδικευμένο σεμινάριο στα Social Media, προσφορά του CARIERRA Γλυφάδας (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης ΔΥΟ), φορέα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.

Στο φετινό Scooter Moto Festival, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν διάφορα shows και πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ η Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας ετοιμάζει μια θεματική έκθεση με σπάνιες κλασικές μοτοσικλέτες. Περισσότερες από 12 Λέσχες θα βρίσκονται στο SMF, με στόχο να μοιραστούν με τους επισκέπτες την αγάπη τους για τους δύο τροχούς.

Εξάλλου, μαθήματα τεχνικής οδήγησης θα δώσει η διεθνώς αναγνωρισμένη σχολή «CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL» στο κτίριο Δ10.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Scooter Moto Festival -Αθήνα 2016: http://www.smf.events


Σχετικές ειδήσεις
25η Έκθεση Σπουδαστών ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας με φόντο… την Αγάπη!
14.06.2016 15:38
«Αν αγαπάς αυτό που κάνεις, το κάνεις καλά»… Μια πασίγνωστη λαϊκή ρήση που έχει, φυσικά, εφαρμογή και στην Εκπαίδευση! Αυτό θα προσπαθήσουν να αποδείξουν μέσα από τα έργα τους οι σπουδαστές και σπουδάστριες όλων των ειδικοτήτων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, στην 25η Έκθεση Σπουδαστών, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 19.00, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στα Νότια Προάστια, Λ. Βουλιαγμένης 57.
Xinis Education Festival 2016: Εβδομάδα Μηχανολογίας με 8 δωρεάν σεμινάρια
13.06.2016 15:40
Οκτώ δωρεάν σεμινάρια εξειδίκευσης στον Τομέα Μηχανολογίας παρέχει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο του ΧΙΝΙS EDUCATION FESTIVAL 2016, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, που πραγματοποιείται φέτος για 8η συνεχή χρονιά με ρεκόρ συμμετεχόντων.
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας στην αναδάσωση του Υμηττού
03.06.2016 17:25
Στις δράσεις καθαρισμού και αναδάσωσης του Υμηττού συμμετείχε το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, στο πλαίσιο της ενεργούς συνδρομής των σπουδαστών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ σε εθελοντικές πρωτοβουλίες, με στόχο την προστασία και ενίσχυση του φυσικού μας περιβάλλοντος.
Tο μέλλον του αγροτικού ζητήματος στην Ελλάδα: εσπερίδα από το IEK ΞΥΝΗ Αθήνας
22.03.2016 10:33
Εσπερίδα με θέμα «Το μέλλον του αγροτικού ζητήματος στην Ελλάδα» διοργανώνει ο Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, την Τρίτη 22 Μαρτίου και ώρα 18.00, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2016, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη που πραγματοποιεί για 8η συνεχή χρονιά φέτος ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ.
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Η Αθηναϊκή Ριβιέρα στο επίκεντρο του 5ου Συνεδρίου Τουρισμού
07.03.2016 14:57
Το 5ο Συνέδριο Τουρισμού με θέμα «CITY BRANDING: Οι προοπτικές της Αθηναϊκής Ριβιέρας» διοργανώνει ο Τομέας Τουρισμού του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 και ώρα 11.00, στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2016, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη.