Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Οι Onyx live στο Passport Κεραμεικός

Οι Onyx live στο Passport Κεραμεικός

Οι Onyx επιστρέφουν στην Ελλάδα για ένα live στο Passport Κεραμεικός το Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016.

Την πρώτη φορά που είδαμε τους Onyx στην Ελλάδα το 2009 καταλάβαμε ακριβώς για ποιο λόγο θεωρούνται ένα από τα πιο εκρηκτικά ντουέτα στον πλανήτη αυτή τη στιγμή…

Οι Sticky Fingaz & Fredro Starr (Onyx) χαρακτηρίζονται, και όχι άδικα, μοναδικοί στο είδος τους, όχι μόνο από το κοινό της hip hop σκηνής, στήνοντας πάντα μοναδικά shows που δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο.

Για το warm-up δεν θα μπορούσε να γίνει ιδανικότερη επιλογή από τους Da Shogunz, ένα από τα καλύτερα γκρουπ στην Ευρώπη. Οι Ολλανδοί αποτελούνται από τους Corto Maltez (MC), BlabberMouf (MC), Propo'88 (Producer/DJ/Engineer), Truffel the Phunky Phaqir (Producer/Engineer), Mr. Zudo (Producer), Kick Back (Producer), Mr. Nylson (DJ). Αυτή την περίοδο ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τον νέο τους δίσκο 'Rap Buddhaz'.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Wedding Singers live στο Passport Κεραμεικός
12.10.2016 15:13
Οι Wedding Singers, η διαγαλαξιακή cover band, τα live της οποίας είναι κάθε φορά μια έκρηξη αγάπης, χορού και αστερόσκονης με φόντο και βάση τα '90s, παρουσιάζουν ένα μοναδικό επετειακό show, για πρώτη φορά στη σκηνή του PassPort Κεραμεικός (Upstairs)!
Ocean Wisdom & Merkules live @ PassPort Κεραμεικός
22.07.2016 16:05
Ό,τι πιο φρέσκο από την Ευρωπαϊκή & Καναδική σκηνή του hip hop, τους Ocean Wisdom & Merkules, θα έχουμε την τύχη να δούμε από κοντά, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, στο PassPort Κεραμεικός.
Ο Σπύρος Γραμμένος την ημέρα των ερωτευμένων στο Passport Κεραμεικός
04.02.2016 12:25
…Γραμμένος και Valentine’s Day (14 Φλεβάρη ως γνωστόν, Κυριακή πέφτει φέτος) στο Passport-Κεραμεικός Upstairs! 
Οι Imam Baildi live στο Passport Κεραμεικός
29.01.2016 17:05
Οι Imam Baildi ετοιμάζονται για δύο εκρηκτικές εμφανίσεις στο κέντρο της Αθήνας, στο ολοκαίνουργιο Passport Κεραμεικός, τις Παρασκευές 19 και 26 Φεβρουαρίου.
Η Μαρίζα Ρίζου live στο νέο Passport στον Κεραμεικό
10.11.2015 17:11
Η Μαρίζα Ρίζου, λίγο πριν την κυκλοφορία της 2ης δισκογραφικής της δουλειάς από την Feelgood Records, ξεκινάει τις εμφανίσεις της για τον καινούριο χειμώνα … κάνοντας ποδαρικό στο νέο PassPort! Η αγαπημένη στο κοινό μουσική σκηνή του Πειραιά μετακομίζει φέτος στην Αθήνα, στο πρώην Σινέ Κεραμεικός, και μετονομάζεται σε PassPort Κεραμεικός!