Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Οι Onyx live στο Passport Κεραμεικός

Οι Onyx live στο Passport Κεραμεικός

Οι Onyx επιστρέφουν στην Ελλάδα για ένα live στο Passport Κεραμεικός το Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016.

Την πρώτη φορά που είδαμε τους Onyx στην Ελλάδα το 2009 καταλάβαμε ακριβώς για ποιο λόγο θεωρούνται ένα από τα πιο εκρηκτικά ντουέτα στον πλανήτη αυτή τη στιγμή…

Οι Sticky Fingaz & Fredro Starr (Onyx) χαρακτηρίζονται, και όχι άδικα, μοναδικοί στο είδος τους, όχι μόνο από το κοινό της hip hop σκηνής, στήνοντας πάντα μοναδικά shows που δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο.

Για το warm-up δεν θα μπορούσε να γίνει ιδανικότερη επιλογή από τους Da Shogunz, ένα από τα καλύτερα γκρουπ στην Ευρώπη. Οι Ολλανδοί αποτελούνται από τους Corto Maltez (MC), BlabberMouf (MC), Propo'88 (Producer/DJ/Engineer), Truffel the Phunky Phaqir (Producer/Engineer), Mr. Zudo (Producer), Kick Back (Producer), Mr. Nylson (DJ). Αυτή την περίοδο ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τον νέο τους δίσκο 'Rap Buddhaz'.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Όθωνας Μεταξάς live στο Passport Κεραμεικός
30.11.2016 13:03
Ο Όθωνας Μεταξάς επιστρέφει στην σκηνή του Passport Κεραμεικός -Upstairs από 13 Δεκεμβρίου και για τέσσερις συνεχόμενες Τρίτες.
Τακίμ - Καφέ Αμάν: Ελληνική απόλαυσις στο PassPort Κεραμεικός!
27.10.2016 10:39
Έξι από τους σημαντικότερους δεξιοτέχνες της ελληνικής δημοτικής μουσικής συμπράττουν στο δυναμικό συγκρότημα των ΤΑΚΙΜ και μας προσκαλούν στο γοητευτικό μουσικό ταξίδι του Ελληνισμού μέσα στο χρόνο, στο PassPort Κεραμεικός - Upstairs.
Οι Wedding Singers live στο Passport Κεραμεικός
12.10.2016 15:13
Οι Wedding Singers, η διαγαλαξιακή cover band, τα live της οποίας είναι κάθε φορά μια έκρηξη αγάπης, χορού και αστερόσκονης με φόντο και βάση τα '90s, παρουσιάζουν ένα μοναδικό επετειακό show, για πρώτη φορά στη σκηνή του PassPort Κεραμεικός (Upstairs)!
Ocean Wisdom & Merkules live @ PassPort Κεραμεικός
22.07.2016 16:05
Ό,τι πιο φρέσκο από την Ευρωπαϊκή & Καναδική σκηνή του hip hop, τους Ocean Wisdom & Merkules, θα έχουμε την τύχη να δούμε από κοντά, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, στο PassPort Κεραμεικός.
Οι Imam Baildi για δύο ακόμα εμφανίσεις στο Passport Κεραμεικός
10.03.2016 13:29
Μετά από τις δύο συναυλίες τους στο κατάμεστο Passport Κεραμεικός, οι Imam Baildi θα συνεχίσουν με δυο ακόμη live τις Παρασκευές 11 και 18 Μαρτίου, παρουσιάζοντας τα highlights μιας υπέροχης επταετίας που ξεκίνησε ως ένα ιδιαίτερο project δύο νέων ταλαντούχων δημιουργών και μετουσιώθηκε στο πιο επιτυχημένο ελληνικό συγκρότημα της νέας γενιάς.