Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Τα Star Wars Stories επιστρέφουν στον «Ελληνικό Κόσμο»

Τα Star Wars Stories επιστρέφουν στον «Ελληνικό Κόσμο»

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Star Wars Stories, που αγαπήθηκε από τα παιδιά, επιστρέφει τα 2 τελευταία Σάββατα του Μαΐου στον Ελληνικό Κόσμο.

Μια εναλλακτική ξενάγηση στον κόσμο των παιχνιδιών με την ομάδα FitSmilingKids της Athens Trainers σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α.

Σε ομάδες του Yoda και του R2D2, τα παιδιά μπορούν να αγγίξουν συλλεκτικά παιχνίδια και να μάθουν τα μυστικά τους. Ξιφομαχούν στο διάστημα σαν ιππότες και πριγκίπισσες, γίνονται οι ίδιοι επιβάτες του «Millennium Falcon» και ταξιδεύουν στον κόσμο της φαντασίας… Και το πιο σημαντικό: παίζουν φιδάκι, puzzle και αγώνα δρόμου σε έναν άλλο γαλαξία!

H έκθεση «Toy Stories» συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Mε αφορμή τη νέα ταινία «Star Wars: The force awakens», η έκθεση φιλοξενεί, μεταξύ άλλων, συλλεκτικά παιχνίδια και φιγούρες εμπνευσμένα από τις προηγούμενες θρυλικές τριλογίες.

Ανάμεσα στα εκθέματα παρουσιάζονται τα συλλεκτικά κόμιξ, «Ο Πόλεμος των Άστρων» που κυκλοφόρησαν από τις ελληνικές εκδόσεις Καμπανά, το 1977, ταξιδεύοντας στο υπερδιάστημα όσους ήθελαν να βρουν τον Ιππότη Τζεντάι που κρύβουν μέσα τους.

Από το 1978 έως το 1985 η εταιρεία Kenner κυκλοφόρησε περισσότερες από 100 διαφορετικές φιγούρες και πούλησε περισσότερες από 300 εκατομμύρια! Με μεγάλη συλλεκτική αξία τώρα πια, στην έκθεση μπορεί κανείς να θαυμάσει πολλές από αυτές τις φιγούρες και να τις συγκρίνει με άλλες που κυκλοφόρησαν στην Ευρώπη από την Palitoys, ή την Meccano. Ποιος φανατικός θαυμαστής δε θέλει να δει από κοντά παιχνίδια της σειράς Vintage Star Wars του 1980 ή το αυτόγραφο του Ντέιβιντ Πράους που υποδύθηκε τον Νταρθ Βέιντερ στην αυθεντική τριλογία;

Ανακαλύψτε τον μακρινό γαλαξία του Star Wars μέσα από την έκθεση «Toy Stories» και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα FitSmilingKids!

Τα προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά από 5 ετών και άνω.

Σχετικές ειδήσεις
Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Star Wars
28.04.2016 10:33
Οι εκδόσεις Μεταίχμιο γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Star Wars και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε έναν ολοήμερο μαραθώνιο δράσεων την Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, στον Πολυχώρο Μεταίχμιο.
Σαββατιάτικα και Κυριακάτικα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Απριλίου στον Ελληνικό Κόσμο
22.03.2016 11:50
Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και στον «Ελληνικό Κόσμο» άνθισαν νέες ιδέες και σκέψεις και νέα Σαββατιάτικα και Κυριακάτικα Εκπαιδευτικά Προγράμματα για τον Απρίλιο του 2016.
Star Wars Stories στον Ελληνικό Κόσμο!
12.01.2016 09:49
Ο μακρινός γαλαξίας του Star Wars μεταφέρεται στον «Ελληνικό Κόσμο»! Τόσο οι μικροί μας φίλοι, όσο και οι θαυμαστές κάθε ηλικίας των Star Wars θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον ιππότη Τζεντάι που κρύβουν μέσα τους, να θαυμάσουν συλλεκτικά παιχνίδια και τα ελληνικά συλλεκτικά κόμιξ «Ο Πόλεμος των Άστρων» που κυκλοφόρησαν το 1977, να δουν από κοντά το αυτόγραφο του Ντέιβιντ Πράους, που υποδύθηκε τον Νταρθ Βέιντερ στην αυθεντική τριλογία και αυθεντικά φιλμ της ταινίας.
«Toy Stories» και χριστουγεννιάτικα εκπαιδευτικά προγράμματα στον Ελληνικό Κόσμο!
24.12.2015 14:38
Η έκθεση σπάνιων παιχνιδιών που λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι «Toy Stories» συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά με παράλληλα χριστουγεννιάτικα προγράμματα και νέα παιχνίδια στον «Ελληνικό Κόσμο».
Tο Star Wars Academy έρχεται στο The Mall Athens
15.12.2015 12:40
16 χρόνια μετά την τελευταία επαφή με το σύμπαν του George Lucas, το «Star Wars» επιστρέφει δια χειρός J.J. Abrams και «Η Δύναμη Ξυπνάει» στις ελληνικές αίθουσες από τις 24 Δεκεμβρίου 2015.