Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

SafeBeep από τη Vodafone: Προστασία για όσους αγαπάμε

SafeBeep από τη Vodafone: Προστασία για όσους αγαπάμε

H Vodafone σε συνεργασία με την Innovative Applications παρουσιάζουν το SafeBeep, μία πρωτοποριακή εφαρμογή για Android και iOS Smartphones, η οποία λειτουργεί σαν ένα έξυπνο εργαλείο προστασίας του κατόχου της.

Το SafeBeep λειτουργεί ως προσωπικός συναγερμός και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να προστατεύουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να έχουν διαρκή ενημέρωση σε περίπτωση που αυτά βρεθούν σε κατάσταση κινδύνου. Διαθέτει ένα πλήρες αυτοματοποιημένο σύστημα εντοπισμού και συναγερμών, το οποίο ενεργοποιείται σε περιπτώσεις ατυχημάτων και απειλητικών για τον άνθρωπο, καταστάσεων, όπως ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, το ενδεχόμενο μιας εξαφάνισης ή απαγωγής, μια πτώση ή ακόμα και μία υπέρβαση ορίου ταχύτητας.

Επιπλέον, με το SafeBeep ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιεί χειροκίνητα συναγερμούς όταν βρίσκεται σε κίνδυνο και να ειδοποιούνται άμεσα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Σε κάθε περίπτωση συναγερμού, τα μέλη που λαμβάνουν την ειδοποίηση μπορούν να καλέσουν το μέλος που βρίσκεται σε κίνδυνο, να βλέπουν το είδος του συναγερμού που έχει σημανθεί, την ακριβή τοποθεσία του μέλους στο χάρτη και την απαιτούμενη απόσταση που χρειάζεται να καλύψουν προκειμένου να φτάσουν κοντά του, με αποτέλεσμα όλοι να νιώθουν ηρεμία και ασφάλεια.  

Η πρωτοποριακή εφαρμογή SafeBeep προσφέρεται Δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές των προγραμμάτων Vodafone RED, ενώ για τους συνδρομητές άλλων προγραμμάτων Vodafone, είναι διαθέσιμο Δωρεάν τον 1ο μήνα και στη συνέχεια με €1,20/μήνα με ΦΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://www.vodafone.gr/portal/safebeep

Σχετικές ειδήσεις
Ανοιξιάτικες προσφορές από τη Vodafone
26.04.2016 16:43
Η Vodafone, συνεχίζει τις ανοιξιάτικες εκπλήξεις με μοναδικές προσφορές σε 4G Smartphones από 78€ και 3G με δυνατότητα WiFi Tablets από 69,90€, ώστε όλοι να απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία mobile internet, μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο 4G δίκτυό της.
Tourismart: Νέα εφαρμογή για τα ξενοδοχεία από τα COSMOTE Business IT Solutions
20.04.2016 11:45
Το Tourismart, μία πρωτοποριακή εφαρμογή Internet of Things (IoT) για ξενοδοχειακές μονάδες, προστίθεται στις ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας COSMOTE Business IT Solutions, που αναβαθμίζει την εξυπηρέτηση των πελατών κατά τη διαμονή τους και μπορεί να συμβάλει στην αύξηση των εσόδων των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.
Solène: Η απόλυτη σειρά αντηλιακής προστασίας μεγαλώνει και έρχεται αυτό το καλοκαίρι με το Dry Touch!
19.04.2016 14:15
To Solène, η απόλυτη σειρά αντηλιακής περιποίησης έρχεται ανανεωμένη με τη σειρά Dry Touch, ιδανική για υψηλή προστασία, άμεση απορρόφηση χωρίς κανένα ίχνος λευκών σημαδιών προσφέροντας, απόλυτη ενυδάτωση και ασύγκριτα βελούδινη αίσθηση.
Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από το Δίκτυο Στήριξης παιδιών της Vodafone
14.04.2016 14:28
H Vodafone σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου, ενισχύει το Δίκτυο Στήριξης που έχει δημιουργήσει για παιδιά που έχουν ανάγκη και κινητοποιεί εργαζόμενους, πελάτες και συνεργάτες της, να συμμετέχουν.
Η Vodafone διευρύνει το Δίκτυο Στήριξης για Παιδιά που έχουν Ανάγκη
07.04.2016 13:19
Η Vodafone διευρύνει το δίκτυο κοινωνικής στήριξης, που έχει δημιουργήσει τα τελευταία 23 χρόνια στην Ελλάδα, σε συνεργασία με έγκριτους φορείς όπως οι Γιατροί του Κόσμου, τα Παιδικά Χωριά SOS, το Χαμόγελο του Παιδιού κ.α. συνεισφέροντας σε παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη. Τα τελευταία έξι χρόνια, η Vodafone Ελλάδας από κοινού με το Ίδρυμα Vodafone έχουν επενδύσει περισσότερα από €4.200.000 με στόχο τη στήριξη προγραμμάτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κοινωνίας.