Για 4η συνεχή χρονιά το Mediterranean College ανακοινώνει τη διοργάνωση Διεπιστημονικού Φοιτητικού Συνεδρίου (4th Student Excellence Conference) στα πρότυπα διεθνών ακαδημαϊκών συνεδρίων για τους φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών.

To Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαΐου 2016 στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στο κέντρο της Αθήνας και έχει στόχο την παρουσίαση και συζήτηση θεμάτων σχετικά με σύγχρονες τάσεις στα πλέον καίρια επιστημονικά πεδία γνώσεων που προσφέρονται από το Mediterranean College.

Για εσάς που είστε φοιτητής και:

• Έχετε στόχο να παρουσιάσετε την εργασία σας μπροστά σε κοινό,  επιχειρηματολογώντας για τις τρέχουσες εξελίξεις.

• Φιλοδοξείτε να είστε εσείς εισηγητής σε επιστημονικό συνέδριο.

• Θέλετε- μέσω της συγκεκριμένης παρουσίασης- να κερδίσετε μία υποτροφία σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Mediterranean College της επιλογής σας.

Το Ακαδημαϊκό προσωπικό και η Φοιτητική Κοινότητα του Mediterranean College σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε τις εργασίες του 4ου Διεπιστημονικού Φοιτητικού Συνεδρίου, που διοργανώνουν την Τρίτη 31 Μαΐου 2016.  

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.  

CALL FOR PAPERS – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Οι φοιτητές  προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών σπουδών, καθώς και οι απόφοιτοι σχολών από το 2013 και μετά, που επιθυμούν να συμμετέχουν ως εισηγητές στο 4ο Διεπιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο του Mediterranean College, καλούνται να υποβάλλουν έως την Τρίτη 17 Μαΐου 2016 στο www.sec.edu.gr ή στο studentconference@medcollege.edu.gr, παρουσίαση διάρκειας 15’ ή περίληψη της παρουσίασης.

Best Presentation Award 2016!

H παρουσίαση που θα αναδειχθεί ως η καλύτερη για την πρωτοτυπία, την πληρότητα της έκθεσης του θέματος και την επιστημονική εγκυρότητα, θα βραβευθεί με μία υποτροφία σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Mediterranean College. (Όροι και προϋποθέσεις στο www.sec.edu.gr)