Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ακύρωση - Ο Michel Camilo live στο Gazarte

Ακύρωση - Ο Michel Camilo live στο Gazarte

H ενέργεια μιας... τροπικής καταιγίδας σε 88 πλήκτρα! Kάτοχος Grammy, Latin Grammy και Emmy, ο διάσημος πιανίστας , συνθέτης και παραγωγός Michel Camilo έρχεται στην Αθήνα το Σάββατο 21 Μαΐου 2016, για μία συναυλία στο Gazarte- Η συναυλία ακυρώνεται

Πρόκειται για μία θρυλική μορφή της Latin – Jazz μουσικής σκηνής που έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από τα διεθνή Μέσα.

Κάθε live του Δομινικανού καλλιτέχνη – γεννήθηκε στο Santo Domingo - είναι ένα γεγονός στο οποίο η δεξιοτεχνία συναντά το πάθος, τη φαντασία, τον ενθουσιασμό και την αγάπη για ζωή μέσα από μία ιδιαίτερη μίξη ρυθμών της Καραϊβικής με αρμονίες της Jazz. Η λατίνικη φλόγα γίνεται πυρκαγιά που φουντώνει με το οξυγόνο της δυτικής κλασικής μουσικής. Τα δύο χέρια γίνονται τέσσερα, καθώς ο πολυβραβευμένος Michel Camilo περνάει με ταχύτητα φωτός από την τζαζ στην κλασική μουσική .

Μην χάσετε ένα μοναδικό live με αυτόν τον λαμπρό πιανίστα για να ζήσετε από κοντά τη μαγεία της συγκλονιστικής του ενέργειας επί σκηνής.

 

Λόγω αδυναμίας του καλλιτέχνη να ταξιδέψει, η συναυλία του Michel Camilo στο GAZARTE ακυρώνεται.Σχετικές ειδήσεις
Οι Incognito live στο Gazarte
30.12.2016 12:53
Ένα live γεμάτο θετική ενέργεια που αποπνέει έναν αυθεντικό jazz funk τρόπο ζωής! Ένα από τα κορυφαία group του βρετανικού κινήματος της acid jazz επιστρέφει στη σκηνή του gazarte. Από το 1980 μέχρι και σήμερα έχουν καταφέρει να δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο βρετανικό ήχο με τους δικούς του όρους ο οποίος έχει εξαπλωθεί σε παγκόσμιο φαινόμενο.
Ακύρωση - Gadjo Dilo live στο Roof Stage του Gazarte
10.10.2016 14:34
Oι Gadjo Dilo... ξαναχτυπούν! Επιστρέφουν για να μας ξεσηκώσουν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν... Κάθε τους εμφάνιση στο GAZARTE είναι sold out και μία υπόσχεση για ένα live γεμάτο ρυθμό, χορό και θετική ενέργεια!
Gadjo Dilo live στο Gazarte Roof Stage... ξανά!
19.09.2016 17:19
Oι Gadjo Dilo... ξαναχτυπούν! Επιστρέφουν για να μας ξεσηκώσουν με το ξεχωριστό live τους όπως μόνο εκείνοι ξέρουν... Κάθε τους εμφάνιση στο GAZARTE είναι sold out και μία υπόσχεση για ένα live γεμάτο ρυθμό, χορό και θετική ενέργεια.
Ένα Ρεσιτάλ - Ανώνυμος πιανίστας από το Στέφανο Θεοδωρίδη στο Θέατρο Πόρτα
20.04.2016 12:12
Ο Στέφανος Θεοδωρίδης θα εμφανιστεί στο Θέατρο Πόρτα, στο πλαίσιο του κύκλου Τρίτες Παράλληλες, για μία συναυλία με τίτλο Ένα Ρεσιτάλ - Ανώνυμος πιανίστας.
Ακύρωση - Ο Ζακ Στεφάνου και ο Γιάννης Βενιαμίν live στο Σταυρό του Νότου
09.03.2016 15:17
Την Πέμπτη 24 Μαρτίου ο Ζακ Στεφάνου με τον ανερχόμενο τραγουδοποιό Γιάννη Βενιαμίν, κατεβαίνουν από την Θεσσαλονίκη για μια κοινή συναυλία στο Club του Σταυρού του Νότου. - Η συναυλία ακυρώνεται