H Αποθήκη του Μύλου στη Θεσσαλονίκη φιλοξενεί και παρουσιάζει τρεις από τις σπουδαιότερες μπάντες της πόλης σε μια μοναδική βραδιά με πολύ ποπ, ροκ, funk electronic και disco punk διάθεση!

Πρώτοι θα εμφανιστούν οι Ιντιοτεκ: Αλέκος Σπανίδης στα τύμπανα, Στέργιος Γιάννος  στο μπάσο, Σάκης Ραπτόπουλος στα πλήκτρα, Αλέξης Βλασιάδης στην κιθάρα και  Άλκης Κανίδης  στη φωνή και  κιθάρα. Με σταθερή παρουσία στους συναυλιακούς χώρους της πόλης τους το συγκρότημα έχτισε σταδιακά ένα κοινό που αρεσκόταν στο ρεπερτόριό και εκτιμούσε την ενεργητικότητα και τον παλμό των ζωντανών εμφανίσεών τους. Πρώτος τους δίσκος  Ένα φώς το βράδυ  και τον Οκτώβριο του 2007 η κυκλοφορία του Χωρίς αποσκευές.

Στη συνέχεια στη σκηνή θα εμφανιστούν οι Super Stereo του Θανάση Djingovic φωνή και  κιθάρα με τον Ορέστη Μπενέκα στα πλήκτρα, τον Αλέξη Ξανθόπουλος στο μπάσο και τον Βασίλη Μπαχαρίδη στα τύμπανα. Οι Super Stereo κυκλοφόρησαν τον 1ο τους δίσκο το Δεκέμβρη του 2007 Super Gomena και έπεται και συνέχεια!

Τέλος με disco-punk διάθεση ένα αγγλόφωνο τρίο που εκπροσωπεί και στηρίζει την αυθεντική σύγχρονη σκηνή του indie στην Ελλάδα, οι Mary’s Flower Superhead. Εδώ και οχτώ χρόνια ο Θάνος Καζαντζής(τύμπανα)  ο Ηλίας Σμήλιος-(κιθάρα,φωνή) και ο Νίκος Δημακίδης(μπάσο) έχουν δώσει το παρών σε πολλά live και έχουν παίξει support σε μεγάλα ονόματα όπως Placebo, Madrugada, Six By Seven, Erase Errata, Starmarket..