Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Mary’s Flower Superhead-Super Stereo-Intiotek live

Mary’s Flower Superhead-Super Stereo-Intiotek live
H Αποθήκη του Μύλου στη Θεσσαλονίκη φιλοξενεί και παρουσιάζει τρεις από τις σπουδαιότερες μπάντες της πόλης σε μια μοναδική βραδιά με πολύ ποπ, ροκ, funk electronic και disco punk διάθεση!

Πρώτοι θα εμφανιστούν οι Ιντιοτεκ: Αλέκος Σπανίδης στα τύμπανα, Στέργιος Γιάννος  στο μπάσο , Σάκης Ραπτόπουλος στα πλήκτρα, Αλέξης Βλασιάδης στην κιθάρα και  Άλκης Κανίδης  στη φωνή και  κιθάρα. Με σταθερή παρουσία στους συναυλιακούς χώρους της πόλης τους το συγκρότημα έχτισε σταδιακά ένα κοινό που αρεσκόταν στο ρεπερτόριό και εκτιμούσε την ενεργητικότητα και τον παλμό των ζωντανών εμφανίσεών τους. Πρώτος τους δίσκος  Ένα φώς το βράδυ  και τον Οκτώβριο του 2007 η κυκλοφορία του Χωρίς αποσκευές.

Στη συνέχεια στη σκηνή θα εμφανιστούν οι Super Stereo του Θανάση Djingovic φωνή και  κιθάρα με τον Ορέστη Μπενέκα στα πλήκτρα, τον Αλέξη Ξανθόπουλος στο μπάσο και τον Βασίλη Μπαχαρίδη στα τύμπανα. Οι Super Stereo κυκλοφόρησαν τον 1ο τους δίσκο το Δεκέμβρη του 2007 Super Gomena και έπεται και συνέχεια!

Τέλος με disco-punk διάθεση ένα αγγλόφωνο τρίο που εκπροσωπεί και στηρίζει την αυθεντική σύγχρονη σκηνή του indie στην Ελλάδα, οι Mary’s Flower Superhead. Εδώ και οχτώ χρόνια ο Θάνος Καζαντζής(τύμπανα)  ο Ηλίας Σμήλιος-(κιθάρα,φωνή) και ο Νίκος Δημακίδης(μπάσο) έχουν δώσει το παρών σε πολλά live και έχουν παίξει support σε μεγάλα ονόματα όπως Placebo, Madrugada, Six By Seven, Erase Errata, Starmarket..

Σχετικές ειδήσεις
Οι Bojan Ristic Brass Band live στο Half Note
08.02.2017 12:04
Οι Bojan Ristic Brass Band, μία από τις σπουδαιότερες και πλέον αυθεντικές μπάντες πνευστών στα Βαλκάνια, έρχονται μέσα στη καρδιά του καρναβαλιού να μας ξεσηκώσουν με τέσσερις «καυτές» εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club.
Οι Sleepin Pillow live στο Fix Factory of Sound
25.11.2016 14:55
Οι Sleepin Pillow, το πρωτοποριακό 6μελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη και από τις καλύτερες psych-rock μπάντες της χώρας, παρουσιάζουν τα τραγούδια από το νέο τους album, “The Past is Already Here”, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στο Fix Factory of Sound στη Θεσσαλονίκη. Opening act: Stained Veil.
Οι Da Band live στο Faust
31.10.2016 13:52
Το ραντεβού έχει οριστεί για την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 10:30 το βράδυ στο FAUST και όσοι βρεθούν εκεί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα soul funk live πρόγραμμα με τη Ζωή Ναλμπάντη και την Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά, τον Σταύρο Πετσαλάκη στα πλήκτρα, τον Ευθύμη Αντωνόπουλο στην κιθάρα, τον Σπύρο Πετρουνάκο στο μπάσο και τον Αλέξανδρο Μαμμόπουλο στα τύμπανα.
Baby Guru, Whereswilder και Voyage Limpid Sound live στο An Club
28.09.2016 17:10
Τρεις μπάντες στα πρόθυρα νέων δισκογραφικών κυκλοφοριών θα εμφανιστούν στη σκηνή του An Club την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.
Οι God Is An Astronaut live στο Fuzz Live Music Club
23.09.2016 17:25
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα εμφανιστούν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα!