Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

…Your Pop-Rock Party…: Οι Polis live στο Faust

…Your Pop-Rock Party…: Οι Polis live στο Faust

Το τελευταίο live των POLIS στο Faust για τη φετινή σεζόν δεν χάνεται με τίποτα, την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016.

 

Ό,τι και να πούμε για το τι γίνεται στις εμφανίσεις των Polis στο Faust είναι λίγο! Αν δεν έχετε έρθει στις τρεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα ρωτήστε αυτούς που έχουν έρθει και σκεφτείτε το σοβαρά!

 

Μοναδικό POP-Rock Party με πάνω από 2 ώρες κέφι με μουσική που δεν σας αφήνει να καθίσετε ούτε λεπτό! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

 

Νέα τραγούδια ,άλλα και αυτά που ήδη αγαπήσατε, φιλτράρονται από την δική μας οπτική και δεν αφήνουν περιθώριο για τίποτα άλλο από ένα Pop-Rock πάρτι που θα σας μείνει αξέχαστο…

 

Οι Polis  είναι:

Μπάμπης Νικολάτος: Τραγούδι

Εύη Μπουραντώνη   :Τραγούδι

Χάρης Κατσούρας: Ηλεκτρική Κιθάρα, Φωνητικά

Κωνσταντίνος Κρίκος : Πλήκτρα

Σπύρος Σακελλαρίου : Μπάσο

Γιώργος Καναβάς: Τύμπανα

Σχετικές ειδήσεις
Οι Dustbowl live στο Faust
01.02.2017 15:16
Οι Dustbowl, η μπάντα με τον χαρακτηριστικό «σκονισμένο» Mother Earth Rock ήχο, κουβαλώντας πλέον το βάρος του «THE GREAT FANDANGO», ενός από τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς που μας πέρασε, θα εμφανιστούν στην σκηνή του Faust την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου.
Οι Mood Swings live στο Faust
12.01.2017 14:49
Οι Mood Swings μας προσκαλούν στο Faust, σε μια βραδιά σε swing, soul & rock n roll ρυθμούς!
Φουλ του Ρήγα με τον Ρήγα Σκεπετάρη live στο Faust
04.01.2017 14:49
Ο Ρήγας Σκεπετάρης εμφανίζεται στο Faust σε ένα Φουλ του Ρήγα μουσικό ταξίδι, μέσω των ήχων της funk, ska, reggae, jazz,  hip hop και της rock.
Οι Polis μας προσκαλούν σε ένα Pop-Rock Party στο Faust
04.11.2016 13:41
Οι Polis και φέτος στο Faust μετά από τις άκρως επιτυχημένες περσινές εμφανίσεις τους, επιστρέφουν για να δείξουν άλλη μια φορά τι σημαίνει party μέσα από τη μουσική τους και την ενέργειά τους σε μια μοναδική εμφάνιση με ένα πρόγραμμα που θα προκαλέσει σωματική υπερκόπωση!
Οι Polis επιστρέφουν για ένα pop - rock party στο Faust
04.04.2016 12:44
Τελικά θα τριτώσει το.... καλό! Μετά τα δύο υπέρ-επιτυχημένα γεμάτα κόσμο lives τους οι POLIS εμφανίζονται και πάλι στη σκηνή του Faust για ένα ακόμα μοναδικό Rock-Pop Party!