Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ανοιχτός Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα το ArtWalk 2

Ανοιχτός Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα το ArtWalk 2

Η Art in Progress σας προσκαλεί όλους τους πολίτες της Πάτρας και όχι μόνο, να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα το 2ο Patras Street Art Festival | ArtWalk 2, από 13 Μαΐου έως 13 Ιουνίου 2016.

 

Ανεβάστε φωτογραφίες σας από τις δράσεις του ArtWalk 2 στο Instagram, με #artwalk16_pm και διεκδικήστε την συμμέτοχή σας σε μία ομαδική έκθεση καθώς και ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει μία 3D camera!

 

Bραβεία

Οι 10 φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes, στην εφαρμογή Instagram, θα εκτεθούν στο κατάστημα Inkognito Creative Lab, στο τέλος του φεστιβάλ.

Από τους 10 φωτογράφους που θα εκθέσουν, θα επιλεγεί ο νικητής όπου θα κερδίσει την 3D κάμερα, από τον χορηγό της διοργάνωσης Δούβρης.

 

Όροι Συμμετοχής

1.Ο Διαγωνισμός αφορά όλους τους πολίτες με οποιαδήποτε ιδιότητα. Οι φωτογραφίες που θα ανέβουν στην εφαρμογή Instagram με το hashtag #artwalk16_pm κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, 13 Μαϊου-13 Ιουνίου 2016.

2.Το θέμα της φωτογραφίας είναι ελέυθερο, αρκεί να αποτυπώνει μέρος των δράσεων ή ίχνη του φεστιβάλ.

3.Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με περισσότερες από μία φωτογραφίες.

 

Σημεία δράσης στην πόλη

Έναρξη στα εγκαίνια του ArtWalk 2, στο Αρχαιολογικό Μουσείο.

 

Η Art in Progress είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με αντικείμενο τον πολιτισμό και δραστηριοποιείται στη Πάτρα. Επικεντρώνεται στη διοργάνωση εικαστικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δράσεων και διοργανώνει το Διεθνές Εικαστικό Φεστιβάλ Πάτρας │RE-culture και το Street Art Festival Patras│ArtWalk.

Η δράση της στηρίζεται από την κοινωνία των πολιτών και την εθελοντική συνεισφορά από ενεργούς φιλότεχνους πολίτες.

Σχετικές ειδήσεις
Faces in Spaces: διαγωνισμός φωτογραφίας από την ομά Κα.Δρώ
10.08.2016 12:45
Η Φωτογραφική Ομάδα Κα.Δρώ διοργανώνει και φέτος ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας. Το θέμα έχει τίτλο Faces in Spaces.
Αγαπημένες μου Εικόνες...: διαγωνισμός φωτογραφίας από το METApolis
08.08.2016 16:52
Το METAPolis διοργανώνει νέο Online διαγωνισμό φωτογραφίας (Instagram ή Facebook ), με διαφορετική θεματολογία, με γενικό τίτλο "Αγαπημένες μου Εικόνες...".
1ο Πανελλήνιος Μανδακάσειος Διαγωνισμός Φωτογραφίας 2016
05.07.2016 14:42
Η Ακαδημία Γραμμάτων & Τεχνών Καστοριάς «Θωμάς Μανδακάσης», θέλοντας να αναδείξει το αναξιοποίητο μνημειακό πολιτιστικό απόθεμα της Ελλάδας καλλιεργώντας συγχρόνως την τέχνη της φωτογραφίας με δημιουργικό και ωφέλιμο τρόπο, διοργανώνει τον 1ο Πανελλήνιο Μανδακάσειο Διαγωνισμό Φωτογραφίας 2016 με θεματικό αντικείμενο τα Ελληνικά Μνημεία Τέχνης και Πολιτισμού.
r2, η αρχιτεκτονική συναντά τα εικαστικά: Workshop στα πλαίσια του Artwalk 2
12.05.2016 15:08
Η Art in Progress σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Νομού Αχαΐας (ΣΑΝΑ), διοργανώνουν ένα πρωτοποριακό workshop στο πλαίσιο του 2ου Street Art Festival Patras | Artwalk 2.
Κτήρια σε κίνδυνο στην Ελλάδα: Διαγωνισμός φωτογραφίας 2016 από την Monumenta
04.05.2016 15:31
Ο διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα "Κτήρια σε κίνδυνο στην Ελλάδα" ξεκίνησε και έχει σαν στόχο φωτογραφίζοντας να αναδείξουμε και να προστατεύσουμε τον νεότερο αρχιτεκτονικό πλούτο της χώρας που βρίσκεται σε κίνδυνο.