Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

ROT live!

ROT live!
Οι ROT επιστρέφουν στο An Club με το γνωστό τους heavy ήχο όπου θα παρουσιάσουν ολόκληρο το The Time Has Come και όχι μόνο... Μαζί τους οι Maplerun και οι Trigger. Η φιλοσοφία και το πάθος των ROT για την μουσική που αγαπούν και παίζουν  εκφράζεται μέσα από τις συνθέσεις και τα τραγούδια τους και στην καινούργια τους παραγωγή. Ο Axiotis (Vocals), ο Nefton (Drums), o Apostle (Bass), o Keymon (Guitar) και ο Buttons (Dsp-Fx) θα εμφανιστούν την Πέμπτη 19 Μαρτίου, φέρνοντας μαζί τους τραγούδια με τον άρτιο ήχο, την προσωπικότητα και το μοναδικό ύφος των ROT.

Μαζί τους αυτή τη φορά και οι Maplerun, η μπάντα από την Αθήνα που συνδυάζει το Nu Metal με το Modern/Alternative Rock. Δυνατές κιθάρες, Nu Rock αποχρώσεις και μεταλλικές μελωδίες των 00\'s είναι οι βασικοί κανόνες των Maplerun που έχουν ήδη κυκλοφορήσει το ντεμπούτο τους “House On Fire” του οποίου την παραγωγή εκτέλεσε ο Buttons (ROT) και επιμελήθηκαν οι ίδιοι.

Η συναυλία θα συμπληρώνεται από τους Trigger που με επιρροές όπως hardcore, progressive, death, thrash, punk, southern, αποτελούν μια γνήσια και σύγχρονη πρόταση στον σκληρό ήχο με τη μουσική τους να χαρακτηρίζεται ως \"bang your head\" μουσική. 
 
Σχετικές ειδήσεις
Οι Οpera Chaotique επιστρέφουν στο Faust
23.02.2017 11:24
Οι Opera Chaotique επιστρέφουν στο Faust τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου με "The worst of...". Με νέα κείμενα, καινούργιες διασκευές και επιλογές από τα χειρότερα τους τραγούδια!
Οι Heroes με τραγούδια του David Bowie live στο Gazarte
31.10.2016 11:57
Οι Heroes, η πρώτη ελληνική tribute band στα τραγούδια και τη μουσική του David Bowie μας προσκαλεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 στο Gazarte, σε μια συναυλία - φόρο τιμής στον μεγάλο αυτό καλλιτέχνη που επηρέασε όσο λίγοι την εξέλιξη της μουσική παγκοσμίως.
Trigger Point: Η Ερωφίλη στο Θέσις 7
08.07.2016 12:39
Η ΕΡΩΦΙΛΗ θα βρίσκεται στο «Θέσις 7» την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016, με την μουσική παράσταση «Trigger Point».
H Patti Smith live στο Piraeus Academy
19.04.2016 14:31
H Patti Smith, μια από τις σημαντικότερες φιγούρες της ροκ επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο μοναδικά show στο Piraeus Academy το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου, όπου και θα ερμηνεύσει με το συγκρότημα της επί σκηνής ολόκληρο τον μνημειώδη πρώτο της δίσκο, Horses, μαζί με ένα best of setlist με τα πιο αγαπημένα της τραγούδια!
Παύλος Παυλίδης και Β – Movies live με παρουσίαση δίσκου στο Gagarin 205
07.03.2016 13:28
Ο Παύλος Παυλίδης και οι Β – Movies επιστρέφουν στο Gagarin 205, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Απριλίου 2016, για να παρουσιάσουν το καινούριο τους album "Μια πυρκαγιά σ' ένα σπιρτόκουτο”, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Inner ear!