Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Το Blues for Peace στην Ελλάδα

Το Blues for Peace στην Ελλάδα

Το Blues Hall of Fame, Athens Greece, σε συνεργασία με την High Voltage Productions, θα διοργανώσει το διεθνή project ‘BLUES FOR PEACE’ που βασίστηκε στην ιδέα του Michael Packer (New York Blues Hall of Fame) και θα πραγματοποιηθεί συγχρόνως σε όλο τον κόσμο (Spain, France, USA, Iran, Italy, Ukraine, Mexico, Israel, Australia κ.ά.).

To BLUES FOR PEACE, υποστηρίζεται από την UNHCR (Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες).

Το Ελληνικό event/festival θα πραγματοποιηθεί από τις 27 (Παρασκευή) ως τις 30 (Δευτέρα) Μαΐου, 2016 στην μουσική σκηνή MUDO (ex-ΣΥΡΜΟΣ) και θα συμμετέχουν 14 Ελληνικά συγκροτήματα: George & The Dukes, Blues Cargo, Simos Kokavesis, Blues Revenge & Dimitris Polytimos, the Jumpin’ Bones, Nick Tsiamtsikas, Daddys' Work Blues Band, Giotis Blues Kyttaris, Yannis Monos, Dimitris Rousopoulos, Theo & the Boogie Sinners, Blues n’Soul Shakers, Shady Roots) και special guest τον Βρετανό θρύλο των blues, πιανίστα Bob Hall (Peter Green, Savoy Brown, Alexis Korner) και την Hilary Blythe (bass).

Line up:

27 MAY 2016 - Friday

Blues Cargo
Bob Hall & Hilary Blythe
The Jumpin' Bones
Blues & Soul Shakers
(Special Jam After Show)

28 MAY 2016 - Saturday

Theo & Boogie Sinners
Bob Hall & Hilary Blythe
Υiannis Monos & Blues Family
George & The Dukes
(Special Jam After Show)

29 MAY 2016 - Sunday

Blues Revenge & Dimitris Polytimos
Bob Hall & Hilary Blythe
Nick Tsiamtsikas & Blues Report
Daddy’s Work Blues Band
(Special Jam After Show)

30 MAY 2016 - Monday

Simos Kokavesis & Blues Co.
Bob Hall & Hilary Blythe
Giotis Kyttaris
Shady Roots
Dimitris Rousopoulos
(Special Jam After Show)

Σχετικές ειδήσεις
Dimitris Tasenas and The Soul Vibrators ft. Matthaia σε ένα γιορτινό live στο Faust
19.12.2016 14:58
Μαγεμένοι από τον ήχο των 60's, οι Dimitris Tasenas and The Soul Vibrators έρχονται στο Faust για να μας μαγέψουν με ένα πρόγραμμα γιορτινό, εντελώς ξεσηκωτικό και χορευτικό!
Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators live στη σκηνή του Skrow Theater
18.11.2016 10:18
Το Skrow theater εγκαινιάζει από το Νοέμβριο ένα νέο concept: Τα Skrow Concerts. Αυτό το μήνα, την Πέμπτη 24  Νοεμβρίου και ώρα 21:00, η σκηνή του skrow θα φιλοξενήσει τους Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators.
Οι Mississippi Heat live στο Half Note
30.09.2016 13:08
Ένα σύγχρονο blues συγκρότημα που αναβιώνει πιστά τον vintage ήχο του κλασικού Chicago Blues των 50’s. Με τραγούδι, φυσαρμόνικα, ηλεκτρική κιθάρα και όλο το πάθος που χαρακτηρίζει τους γνήσιους blues performers.
Οι Blues Cargo live στο Oρφέας Café
27.04.2016 13:02
Μία blues βραδιά έρχεται στο Oρφέας Café το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 με τους BLUES CARGO, την πιο αυθεντική Chicago Blues Band της Αθηναϊκής σκηνής, με Chicago-Funky-Soul-Blues Standards αλλά και δικές τους συνθέσεις.
Dimitris Kalantzis Quartet feat. Dimitris Tsakas live στο Τρένο στο Ρουφ
05.04.2016 13:14
Σταθερή αξία μεταξύ των γνωστών jazzmen της ελληνικής σκηνής, ο Δημήτρης Καλαντζής, από τους πιστούς φίλους του Τρένου στο Ρουφ, μας προσφέρει μία συναρπαστική νύχτα, γεμάτη με τζαζ μελωδίες.