Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Κάτι άλλο... Απέναντι

Κάτι άλλο... Απέναντι
Η Ραλλία Χρηστίδου και πέντε ακόμα σπουδαίοι μουσικοί επί σκηνής. Σε παραγωγή του Σταυρού του Νότου, στη σκηνή Απέναντι, η Ραλλία ανεβαίνει κάθε Πέμπτη στο stage για «εναλλακτικές» μουσικές δοκιμές!

Η Ραλλία Χρηστίδου και πέντε ακόμα σπουδαίοι μουσικοί επί σκηνής. Σε παραγωγή του Σταυρού του Νότου, στη σκηνή Απέναντι, η Ραλλία ανεβαίνει κάθε Πέμπτη στο stage για «εναλλακτικές» μουσικές δοκιμές!

Οι Αλέξης Αποστολάκης, Φώτης Σιώτας, Οδυσσέας Γαλανάκης, Κώστας Γιαννίρης και Χρήστος Αλεξάκης θα συνοδεύουν κάθε εβδομάδα τη Ραλλία Χρηστίδου στη σκηνή δημιουργώντας ένα ατμοσφαιρικό μουσικό αποτέλεσμα.

Με τραγούδια από την προσωπική δουλειά της Ραλλίας, αλλά και πολλά ακόμα γνωστά και αγαπημένα κομμάτια, δημιουργείται μια παράσταση κάτω από το πέπλο μιας ethnic ατμόσφαιρας.

Τη μουσική διεύθυνση υπογράφει ο δεξιοτέχνης μουσικός Αλέξης Αποστολάκης, που παρά τις εξαιρετικές συνεργασίες του με τους Θανάση Παπακωνσταντίνου , Σωκράτη Μάλαμα, Blues Wire, Noise Promotion Company, Μανώλη Φάμελλο, δεν σταματάει να διαθέτει την όρεξη και τον ενθουσιασμό της πρώτης φοράς.

Στη σκηνή Απέναντι ο Φώτης Σιώτας θα παίζει βιολί , βιόλα και θα τραγουδάει, ο Οδυσσέας Γαλανάκης θα «επιμελείται τις κιθάρες, ο Κώστας Γιαννίρης το μπάσο , ο Χρήστος Αλεξάκης θα κάνει θαύματα στο πιάνο και το τρομπόνι και η Ραλλία θα ερμηνεύει με τη μοναδική φωνή της.

Info
Ραλλία Χρηστίδου
Σταυρό του Νότου, Απέναντι, Φραντζή 14, Ν. Κόσμος, 210 9226975
Από 15 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη, μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου
http://www.stn.gr/

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στον Ιανό
07.02.2017 11:17
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ένας καλλιτέχνης που έχει προκαλέσει ήδη αίσθηση με την πολύπλευρη μουσική προσωπικότητα του ως ερμηνευτής, μουσικός, πιανίστας, ενορχηστρωτής και συνθέτης, ένα χρόνο μετά την παρθενική του εμφάνιση στον ΙΑΝΟ, παρουσιάζει αυτή τη φορά κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο· ένα ξεχωριστό ρεσιτάλ με τα ομορφότερα κλασικά τραγούδια διαμάντια του διεθνούς και του ελληνικού ρεπερτορίου.
Χίλια χρώματα, με τη Δήμητρα Μιχαήλ στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
19.01.2017 12:47
Η νέα καλλιτέχνης Δήμητρα Μιχαήλ ανεβαίνει στη σκηνή του Γυάλινου – Up Stage την Κυριακή 22 Ιανουαρίου για να μας παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «Χίλια Χρώματα».
Ο Κώστας Χατζής για 4 εμφανίσεις στο Half Note
27.12.2016 14:42
Σπουδαίος καλλιτέχνης με ευρεία κοινωνική απήχηση, λαϊκός τροβαδούρος με όλη τη σημασία του όρου, ο Κώστας Χατζής σφράγισε μια ολόκληρη εποχή, υπηρετώντας πιστά και με διεισδυτικό λόγο το κοινωνικό τραγούδι για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Με έναν τρόπο ξεχωριστό – μ’ εκείνη την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του – κάθε φορά που βρίσκεται απέναντι στο κοινό επικοινωνεί μ’ έναν μοναδικό τρόπο μαζί του.
Τα Παράθυρα με Θέα επιστρέφουν στο Club του Σταυρού του Νότου
19.05.2016 13:35
Η επέτειος των 20 χρόνων live για τον Σταυρό του Νότου σημαίνει πολλά! Σπουδαίοι καλλιτέχνες πέρασαν από τις τρεις σκηνές του και άφησαν το στίγμα τους στο χώρο, αλλά και στο κοινό που μας στήριξε τόσα χρόνια με την συνεχή παρουσία του.
Ανατολικά της Δύσης: Η Βάσια Βουγιουκλή ζωντανά στον Σταυρό του Νότου Plus
22.03.2016 15:40
Η Βάσια Βουγιουκλή αμέσως μετά την κυκλοφορία των singles “Σιγά-σιγά” (σε μουσική-στίχους Γιάννη Νικολάου) και “Προσφυγάκι” (παλιό σμυρναίικο του Βαγγέλη Παπάζογλου σε διασκευή του Ορεστη Πλακίδη), ανεβαίνει την Τρίτη 5 Απριλίου 2016 για πρώτη φορά στη σκηνή Plus του Σταυρού του Νότου.