Η Catch The Soap Productions σε συνεργασία με την Sold Out Team και μια ομάδα φοιτητών, διοργανώνουν ένα τριήμερο full post-rock trip festival που έχει πρώτο προορισμό τα Ιωάννινα, ενώ στη συνέχεια κάνει στάση στην Καρδίτσα, για να καταλήξει στην Αθήνα!

Τις συναυλίες ανοίγει με την κιθάρα και την σαγηνευτική φωνή της η Gitta, μια Ολλανδέζα που κάνει καριέρα στην Αγγλία έχοντας λάβει μέρος και σε πολλά φεστιβάλ και tour στην Ευρώπη. Μέσα στην χρονιά που πέρασε κυκλοφόρησε ένα το EP Confusement Park ενώ ήδη ετοιμάζεται για μια full-length κυκλοφορία.

Οι δικοί μας Afformance έπειτα μας οδηγούν σε ήχους ήπιους φαινομενικά με ξαφνικά ξεσπάσματα. Έχοντας ήδη κερδίσει μερίδα του Αθηναϊκού κοινού με τις live εμφανίσεις τους και το demo cd τους, ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν ένα full length από την Catch The Soap Productions.

Κάπως έτσι και οι Dear Serotonin, λίγο μετά το τέλος των ηχογραφήσεων τους και λίγο πριν την κυκλοφορία του album τους από την Catch The Soap Productions, ταξιδεύουν και πάλι με τον μοναδικό τους τρόπο πάνω στην σκηνή .

Φτάνοντας στην κορύφωση του ταξιδιού, συναντάμε μια πολλά υποσχόμενη μπάντα από την Ιταλία, τους The Mantra Above The Spotless Melt Moon, με συνεργασίες όπως ο  εκκεντρικός τραγουδιστής των OXBOW, Eugene S. Robinson .