Το STUDIO του Θεάτρου Εταιρότητα παρουσιάζει μια… «Άσκηση για ένα Ατλαζένιο Γοβάκι»! Μια προσπάθεια βασισμένη σε αποσπάσματα από το έργο του Πωλ Κλωντέλ «Το Ατλαζένιο Γοβάκι» ή «Το χειρότερο δεν είναι πάντα σίγουρο», με σαφείς επιρροές από τις φιγούρες των ηρώων του ιστορικού κόμικ «Κόρτο Μαλτέζε» του Ούγκο Πράτ και από την κινηματογραφική ταινία «Κάρμεν» του Κάρλος Σάουρα.

Επτά νέοι ηθοποιοί, επτά συμμαθητές που με το τέλος της σπουδής τους στη Δραματική Σχολή αποφασίζουν να ενωθούν. Κινητήριος δύναμη η αγάπη για την τέχνη τους και η επιθυμία να δουλέψουν με τον Δάσκαλό τους και να εξελίξουν, εκτός από την τεχνική τους στην υποκριτική, την προσωπική τους καλλιτεχνική, και όχι μόνο, υπόσταση.

Η παρουσίαση αυτή είναι το αποτέλεσμα μιας πειραματικής διαδικασίας έξι και πλέον μηνών, που συμπεριέλαβε «καλές» αλλά και «κακές» στιγμές, δημιουργικές, συγκινητικές, τολμηρές αλλά ταυτόχρονα δύσκολες και εξαντλητικές. Στόχος μας είναι υποκριτής και θεατής να ανακαλύψουν την αρμονία του σώματος και της φωνής, τη δύναμη του ποιητικού λόγου, τη μελωδία των λέξεων και την οικουμενικότητα των συμβόλων. Μια «Άσκηση», που όχι μόνο οδήγησε στην προσωπική εξέλιξη του καθενός, αλλά μας αποκάλυψε πως με πείσμα, αποφασιστικότητα και συστηματική δουλειά το αποτέλεσμα δεν έχει παρά να σε δικαιώσει.

Οι Ηθοποιοί

Συντελεστές

Διδασκαλία – Σκηνοθετική επιμέλεια: Θωμάς Βελισσάρης
Ενδυματολογική επιμέλεια: Μαρία Καβαλιώτη και Οι Ηθοποιοί
Μουσική επιμέλεια: Ευτυχία Καβαλίκα
Οργάνωση Παραγωγής: Οι Ηθοποιοί, Τατιάνα Νικολαΐδου
Trailer: Παναγιώτης Κουντουράς
Φωτογραφίες: Ιφιγένεια Ειρήνη Λογοθέτη
Αφίσα: Τατιάνα Νικολαΐδου

Παίζουν
Μαρία Αλεξανδρίδου
Μαρία Αρουτζίδου
Μάρω Καραγεώργου
Δημήτρης Κουστολίδης
Βαγγέλης Μάγειρος
Ναταλία Λυδία Παππά
Κώστας Χατζηγεωργίου

Διάρκεια παράστασης: 110’