Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017


Ανοιξιάτικο Βazaar Φροντίδας & Ομορφιάς από τη Henkel


Ανοιξιάτικο Βazaar Φροντίδας & Ομορφιάς από τη Henkel

Η Henkel Hellas σας προσκαλεί ακόμη μια φορά στο καθιερωμένο Ανοιξιάτικο Bazaar Φροντίδας και Ομορφιάς. Ελάτε να επιλέξετε από κοντά τα αγαπημένα σας προϊόντα με έκπτωση έως και 70%* από τις 12 έως τις 15 Μαΐου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα γραφεία της εταιρείας, Κύπρου 23, Μοσχάτο.

Το bazaar θα λειτουργεί από την Πέμπτη 12/05 από τις 13:00 έως τις 19:00 και από την Παρασκευή 13/05 έως και την Κυριακή 15/05 από τις 10.00 έως τις 19.00.

Στο Ανοιξιάτικο Henkel Bazaar Φροντίδας και Ομορφιάς έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε τα αγαπημένα σας brand με την υπογραφή της Henkel. Σας περιμένει μια ευρεία γκάμα προϊόντων προσωπικής περιποίησης και υγιεινής (καλλυντικά προϊόντα ευρείας, επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου), καθώς και προϊόντα για τη φροντίδα του νοικοκυριού (απορρυπαντικά, καθαριστικά) και προϊόντα συγκόλλησης, διόρθωσης και απορρόφησης υγρασίας σε τιμές που…θα σας εκπλήξουν!

Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία με εκπτώσεις έως και -70% από τα κορυφαία brands, Dixan, Neomat, Persil, Bref, Color Catcher, Ariasana, Pritt, Loctite, Syoss, Gliss, Palette, PhytoColor, Supersoft, Fa, Diadermine, Vademecum, Schwarzkopf Professional, BC, INNOVA, INDOLA και 4+4.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες στο facebook των brands Dixan, Neomat, Persil, Syoss, Fa, Schwarzkopf, Schwarzkopf Professional.

* Η πληρωμή μπορεί να γίνει και με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας

Σχετικές ειδήσεις
Η Henkel Hellas στηρίζει το νέο κύκλο ψυχο-εκπαιδευτικού προγράμματος της WIN Hellas
18.10.2016 13:39
Η W.I.N. HELLAS, ανακοινώνει νέο κύκλο ψυχο-εκπαιδευτικού προγράμματος για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας Schwarzkopf.
Henkel Hellas στηρίζει για 3η χρονιά τα «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος»
14.10.2016 12:30
O Τομέας Καλλυντικών της Henkel Hellas για 3η συνεχόμενη χρονιά παραμένει ενεργά στο πλευρό των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, στηρίζοντας το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς «Μαζί κτίζουμε το αύριο» που αφορά στη λειτουργία των «Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας» σε Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.
Φθινοπωρινό  Βazaar Φροντίδας & Ομορφιάς από την Henkel
10.10.2016 12:35
Eπισκεφθείτε το Βazaar Φροντίδας & Ομορφιάς της Henkel και επωφεληθείτε από τις πιο χαμηλές τιμές των αγαπημένων σας brands για τα ψώνια σας!
Η Henkel και η Lidl Hellas στηρίζουν το Κέντρο για Χαρισματικά - Ταλαντούχα Παιδιά του Κολλεγίου Ανατόλια
15.06.2016 12:00
Η εταιρία Henkel με τα αγαπημένα σας προϊόντα Palette, Syoss, Fa και Theramed σε συνεργασία με τη Lidl Hellas, προσφέρουν 10 υποτροφίες στο Κέντρο για Χαρισματικά Ταλαντούχα Παιδιά/ CTY Greece του Κολλεγίου Ανατόλια σε μαθητές με εξαιρετικές ακαδημαϊκές ικανότητες, αλλά με περιορισμένα οικονομικά μέσα.
Xinis Education Festival 2016: Εβδομάδα Ομορφιάς με 16 δωρεάν σεμινάρια
11.04.2016 14:43
Δεκαέξι δωρεάν σεμινάρια εξειδίκευσης στον Τομέα Ομορφιάς παρέχει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο του ΧΙΝΙS EDUCATION FESTIVAL 2016, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, που πραγματοποιείται φέτος για 8η συνεχή χρονιά με ρεκόρ συμμετεχόντων.