Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

People – the movie, από την ομάδα Satori

People – the movie, από την ομάδα Satori

Η καλλιτεχνική και ψυχαγωγική ομάδα Satori σε συνεργασία με την Λέσχη Αναιρέσεις παρουσιάζουν την ταινία People – the movie.

 

Πρόκειται για μία μεγάλου μήκους ταινία που προσπαθεί να αποτυπώσει την εικόνα της σύγχρονης πραγματικότητας μέσα από τα μάτια του κοινού. Η κεντρική ιδέα, όπως συζητήθηκε πρώτη φορά σε ένα παλιό καφέ της πόλης πριν από έναν χρόνο, είναι το κοινό να γίνει δημιουργός. Άνθρωποι και ήρωες της καθημερινότητας δημιουργούν χαρακτήρες/ρόλους και αφηγούνται τα συμβάντα της ζωής τους στην κάμερα.

 

Τα γυρίσματα και η δουλειά συνεχίζονται. Η κούραση είναι μεγάλη για όλο το έμπειρο συνεργείο της ταινίας, αλλά το κέφι, η δημιουργικότητα και η πίστη ότι μπροστά στα μάτια μας πλάθεται κάτι διαφορετικό μας δίνει την απαραίτητη δύναμη να συνεχίσουμε. 28 άνθρωποι, 28 ήρωες της καθημερινότητας υπό την καθοδήγηση και τον συντονισμό έμπειρων ηθοποιών και σκηνοθετών δημιουργούν τέχνη και σινεμά , πλάθουν χαρακτήρες και ρόλους, αφηγούνται συμβάντα και επικοινωνούν τις ανησυχίες τους μέσα από ένα πρωτότυπο πειραματικό εγχείρημα που φιλοδοξεί να άρει τον διαχωρισμό παραγωγού και καταναλωτή στην τέχνη.

 

Η προσπάθεια συνεχίζεται και πέρα από την αμέριστη συμπαράσταση που δεχόμαστε από πλήθος ανθρώπων της τέχνης επιθυμούμε να μοιραστούμε τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις εμπειρίες μας με όλους τους ανθρώπους εκεί έξω.

 

Πρόκειται για μία ανεξάρτητη παραγωγή, που στηρίζεται στο μεράκι των συντελεστών της. Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι ξεκινήσαμε την οικονομική καμπάνια ενίσχυσης του project, μέσα από ειδικές διαδικτυακές πλατφόρμες (Indiegogo page) αλλά και μέσω απευθείας κατάθεσης στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό γι’ αυτό το σκοπό (πληροφορίες στο αντίστοιχο section του επίσημου site της ταινίας).

 

Διευθυντής Παραγωγής: Μάνος Μανουσέλης

Σκηνοθέτης: Παύλος Ιορδανόπουλος

 

Website: People the movie

Indiegogo page: People - the movie

Facebook Page: https://www.facebook.com/peoplethemovie/

Σχετικές ειδήσεις
No Home Movie, της Chantal Akerman, στο Exile Room
08.11.2016 13:09
Το Exile Room στα πλαίσια των προβολών του Νοεμβρίου, παρουσιάζει το κύκνειο άσμα της Chantal Akerman, την ταινία «No Home Movie».
Η Μεγάλη Επιστροφή, του Ζανγκ Γιμού
17.10.2016 15:52
Η StraDa Films, σε συνεργασία με τη Seven Films, παρουσιάζουν στις ελληνικές αίθουσες την ταινία του Ζανγκ Γιμού, Η Μεγάλη Επιστροφή (Gui lai / Coming Home), από την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016.
Park Your Cinema: Οι προβολές συνεχίζονται στο ΚΠΙΣΝ
16.09.2016 12:19
Το ΚΠΙΣΝ συνεχίζει και τον Σεπτέμβριο την επιτυχημένη σειρά εβδομαδιαίων υπαίθριων προβολών κλασικών φιλμ.
Καλάβρυτα: Άνθρωποι και Σκιές, του Ηλία Γιαννακάκη στο Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ
11.05.2016 10:34
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς μας προσκαλεί στην προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ «Καλάβρυτα: Άνθρωποι και Σκιές» (2014 – 111’), του Ηλία Γιαννακάκη, την Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016, 19:00, στο Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ.
MTV Movie Awards 2016: Star Wars, Σαρλίζ Θερόν και Ντι Κάπριο οι μεγάλοι νικητές
11.04.2016 11:28
Τα MTV Movie Awards 2016 απονεμήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 9 Απριλίου 2015, στο στούντιο της Warner Bros στην Καλιφόρνια, με οικοδεσπότες τους Ντουέιν Τζόνσον και Κέβιν Χαρτ.