Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Πωλ Μέισον στα Public Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Ο Πωλ Μέισον στα Public Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Ο Πωλ Μέισον συναντά τους αναγνώστες και υπογράφει αντίτυπα του βιβλίου του στα Public Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά:

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το Public Συντάγματος σας προσκαλούν να συναντήσετε τον δημοσιογράφο Πωλ Μέισον με αφορμή την ελληνική έκδοση του βιβλίου του Μετακαπιταλισμός - Ένας οδηγός για το μέλλον μας την Πέμπτη 5 Μαΐου και ώρα 6 μ.μ. – 7 μ.μ. Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο Νίκο Κουρμουλή, θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το Public σας προσκαλούν και στη Θεσσαλονίκη να συναντήσετε τον δημοσιογράφο Πωλ Μέισον με αφορμή την ελληνική έκδοση του βιβλίου του Μετακαπιταλισμός - Ένας οδηγός για το μέλλον μας το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 και ώρα 12 μ.μ. – 1 μ.μ. Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Καραθάνο και Στέφανο Τσιτσόπουλο, θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Σχετικές ειδήσεις
Συνάντηση με την Κική Δημουλά στο βιβλιοπωλείο του Ίκαρου
29.11.2016 12:59
Με αφορμή την έκδοση της ποιητικής συλλογής Άνω τελεία, η ποιήτρια και ακαδημαϊκός Κική Δημουλά θα βρίσκεται το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 12:00 στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ίκαρος, θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της.
Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου «Το μπλε είναι φέτος στη μόδα» του Ρολάν Μπαρτ
25.11.2016 16:59
Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου «Το μπλε είναι φέτος στη μόδα» του Ρολάν Μπαρτ.
Μετακαπιταλισμός - Πωλ Μέισον
10.05.2016 11:21
Από τις εκδόσεις Καστανιώτη κυκλοφορεί το βιβλιό, Μετακαπιταλισμός. Ένας οδηγός για το μέλλον μας του Πωλ Μέισον σε μετάφραση του Άλκη Καφετζή.
Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Δ. Λεμπεση στα Public
15.04.2016 10:38
Τα Public και οι Εκδόσεις Ψυχογιός μας προσκαλούν όλους, μικρούς και μεγάλους, στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Δ. Λεμπέση – του δημιουργού της best seller σειράς «Ψαρόσουπα» - «Οι Ανωήρωες και το Γιγαντιαίο Σαχλαμάρι», την Δευτέρα 18 Απριλίου 2016.
Βραβεία Βιβλίου Public 2016 για τρίτη χρονιά!
17.03.2016 16:16
Τα Public, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο, ανακοίνωσαν την έναρξη των Βραβείων Βιβλίου Public 2016 για τρίτη συνεχή χρονιά, του μοναδικού θεσμού στην Ελλάδα στον οποίο «κριτική επιτροπή» είναι οι ίδιοι οι αναγνώστες! Από τις 15 Μαρτίου 2016, όλοι οι φίλοι του βιβλίου έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν μέσα από τις ψήφους τους αγαπημένα βιβλία και συγγραφείς για τη χρονιά που πέρασε, μπαίνοντας στο ειδικά σχεδιασμένο www.publicbookawards.gr.