Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Τhe Band Festival 2009

Τhe Band Festival 2009
Τα καλύτερα συγκροτήματα που δήλωσαν συμμετοχή στο Φεστιβάλ που διοργανώνει το ωδείο Φίλλιπος Νάκας θα εμφανιστούν live σε ένα τριήμερο με πολύ μουσική από R&B μέχρι Metal διεκδικώντας το μεγάλο βραβείο…το πολυπόθητο συμβόλαιο με την Sony Music! Αν είστε λίγο έως πολύ ροκ τύποι, μπορείτε να παρακολουθήσετε τους ημιτελικούς και τον τελικό του The Band Festival 2009. Εκατοντάδες συγκροτήματα δήλωσαν συμμετοχή ανεβάζοντας τα κομμάτια τους στο http://www.nakas.gr/ .

Κάθε μέρα, από την Τετάρτη 1 έως και την Παρασκευή 3 Απριλίου, από τις  7 το απόγευμα, στη σκηνή της αίθουσας συναυλιών του Ωδείου Φίλιππος Νάκας, θα ανεβαίνουν 5 συγκροτήματα και θα παρουσιάζουν live τη μουσική τους. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα.

Ακόμα  οι μπάντες διεκδικούν υποτροφία αξίας 2.000 ευρώ, χορηγία της Alpha Bank, μουσικά όργανα και τεχνολογικό εξοπλισμό αξίας 3.000 ευρώ, χορηγία του Μουσικού Οίκου Φίλιππος Νάκας και επαγγελματικές παραγωγές από το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών SAE.


Σχετικές ειδήσεις
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα
10.02.2017 15:43
Με έναν καινούργιο δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017 και μία πορεία που μετρά πάνω από 2 δεκαετίες στις αποσκευές του, ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα κάνει στάση για 4 Σάββατα στη μουσική σκηνή Σφίγγα. 
Tα κορίτσια του Νείλου - Banat El Nile Band στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
18.01.2017 10:59
Οι Γέφυρες Πολιτισμών, ένας από τους βασικούς άξονες εκδηλώσεων της Σειράς Γέφυρες, φιλοξενούν, αυτό τον Ιανουάριο, μια ακόμη συναυλία που εξερευνά τα μουσικά μονοπάτια Ανατολής και Δύσης. Έτσι, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 8:30 το βράδυ, η Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος υποδέχεται το συγκρότημα Τα κορίτσια του Νείλου-Banat El Nile Band (μουσική διεύθυνση: Nervatte Mohamed Rifaat Garanah). Η εμφάνιση του γυναικείου μουσικού σχήματος στο Μέγαρο πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα. Tη Σειρά Γέφυρες διευθύνει ο Δημήτρης Μαραγκόπουλος.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας συναντά τον B. D. Foxmoor στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
09.11.2016 17:02
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο B. D. Foxmoor (Active Member) θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, για να παρουσιάσουν τρεις μουσικές βραδιές με τίτλο Παραπόρτι.
Athens Big Band Presents the World of Hammond στο Θέατρο Παλλάς
12.04.2016 17:01
Στον κόσμο του μουσικού οργάνου Hammond θα μας ταξιδέψει η Big Band του Δήμου Αθηναίων στη μουσική παράσταση που παρουσιάζει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με τη συνεργασία των Αθηναϊκών Θεάτρων, το Σάββατο 16 Απριλίου στις 11.30π.μ στο θέατρο Παλλάς.
Με μια προσευχή: Δημήτρης Βοζαΐτης and Band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
01.03.2016 11:59
Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης επιστρέφει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 με τη νέα, τετραμελή μπάντα του και ανανεωμένο πρόγραμμα στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Upstage, με την μουσική παράσταση «Με μια προσευχή».