Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Τhe Band Festival 2009

Τhe Band Festival 2009
Τα καλύτερα συγκροτήματα που δήλωσαν συμμετοχή στο Φεστιβάλ που διοργανώνει το ωδείο Φίλλιπος Νάκας θα εμφανιστούν live σε ένα τριήμερο με πολύ μουσική από R&B μέχρι Metal διεκδικώντας το μεγάλο βραβείο…το πολυπόθητο συμβόλαιο με την Sony Music! Αν είστε λίγο έως πολύ ροκ τύποι, μπορείτε να παρακολουθήσετε τους ημιτελικούς και τον τελικό του The Band Festival 2009. Εκατοντάδες συγκροτήματα δήλωσαν συμμετοχή ανεβάζοντας τα κομμάτια τους στο http://www.nakas.gr/ .

Κάθε μέρα, από την Τετάρτη 1 έως και την Παρασκευή 3 Απριλίου, από τις  7 το απόγευμα, στη σκηνή της αίθουσας συναυλιών του Ωδείου Φίλιππος Νάκας, θα ανεβαίνουν 5 συγκροτήματα και θα παρουσιάζουν live τη μουσική τους. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα.

Ακόμα  οι μπάντες διεκδικούν υποτροφία αξίας 2.000 ευρώ, χορηγία της Alpha Bank, μουσικά όργανα και τεχνολογικό εξοπλισμό αξίας 3.000 ευρώ, χορηγία του Μουσικού Οίκου Φίλιππος Νάκας και επαγγελματικές παραγωγές από το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών SAE.


Σχετικές ειδήσεις
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας συναντά τον B. D. Foxmoor στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
09.11.2016 17:02
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο B. D. Foxmoor (Active Member) θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, για να παρουσιάσουν τρεις μουσικές βραδιές με τίτλο Παραπόρτι.
Athens Big Band Presents the World of Hammond στο Θέατρο Παλλάς
12.04.2016 17:01
Στον κόσμο του μουσικού οργάνου Hammond θα μας ταξιδέψει η Big Band του Δήμου Αθηναίων στη μουσική παράσταση που παρουσιάζει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με τη συνεργασία των Αθηναϊκών Θεάτρων, το Σάββατο 16 Απριλίου στις 11.30π.μ στο θέατρο Παλλάς.
Με μια προσευχή: Δημήτρης Βοζαΐτης and Band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
01.03.2016 11:59
Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης επιστρέφει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 με τη νέα, τετραμελή μπάντα του και ανανεωμένο πρόγραμμα στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Upstage, με την μουσική παράσταση «Με μια προσευχή».
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Gazi Live
03.02.2016 12:10
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι εδώ! Στο Γκάζι Live σε μια σπάνια μουσική συνύπαρξη. Για ένα βράδυ μόνο… Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, με ιστορίες του ”Rock της Δυτικής Όχθης”, σε μία ξεχωριστή και μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη εναλλαγές και εκπλήξεις. Καλεσμένοι του δύο απ’ τα σημαντικότερα συγκροτήματα της μεγάλης μουσικής οικογένειας που γεννήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, οι Μπλε και οι Εκείνος & Εκείνος.
Οι Beatles συναντούν τους Doors στον Σταυρό του Νότου!
26.01.2016 12:55
Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016, οι Sgt. Pepper’s Beatles Tribute Band και οι Moonlight Overdrive – The Doors Tribute Band μοιράζονται τη σκηνή του Σταυρού του Νότου για ένα live - αφιέρωμα σε δύο από τα σημαντικότερα συγκροτήματα του 20ου αιώνα.