Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Clash Of Styles – Greek Cypher Qualifier @ Kookoo

Clash Of Styles – Greek Cypher Qualifier @ Kookoo

Με αφορμή το Clash Of Styles - Bassick Crew 5 Year Anniversary - την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 οι Βreakingz Crew παρουσιάζουν στο Kookoo το Clash Of Styles, Greek Cypher Qualifier, που είναι ο προκριματικός του 1vs1 για τον τελικό που θα διεξαχθεί στην Κύπρο.

 

Tα 16 καλύτερα bboys/bgirls από Ελλάδα θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τα finals στην πανέμορφη Λεμεσό τον Ιούνιο.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

1vs1 Breaking Battle

2vs2 Hip Hop Battle

3vs3 Kids Breaking Battle (έως 16 ετών)

με χρηματικά έπαθλα και δώρα.

 

Djs:

Rawkuts (Breakingz, Univers Team)

Beatstrike (Word Of Mouth)

 

Hosts:

Aidi (Breakingz)

Andri J (Univers Team)

 

Judges:

Lucky (Dead Prezz)

Kool Bill (Waveomatics)

Torch (Breakingz)

Cameel (Pop n Roll, Unbreakable)

Crime (Elements Training Center)

 

Dj Rawkuts

 

Οι Breakingz crew ξεκίνησαν το 2010. Σχηματίστηκαν από τους Dim Real, Torch, Twist, Zik και Mike, οι οποίοι ήταν μέλη των Breakers Without Fear μέχρι εκείνη την χρονιά. Με εμπειρία 15+ ετών, έχουν στο ενεργητικό τους αρκετές νίκες και συμμετοχές σε εγχώρια και διεθνή πρωταθλήματα ως ομάδα αλλά και ως σόλο χορευτές καθώς και πολλές συνεργασίες με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες στην mainstream και undergound σκηνή . Στο βιογραφικό τους μετρούν πολλά showcases και παρουσιάσεις χορογραφιών breaking σε μεγάλα φεστιβάλ, σεμινάρια , εντατική διδασκαλία σε σχολές χορού και σεμινάρια σε ομάδες breaking.

Στόχος τους είναι η ανάδειξη της Hip Hop κουλτούρας μέσα απο το στοιχείο του Breaking.

 

Οι Breakingz αποτελούνται από τους:

Dim Real aka Dj Rawkuts, Torch, Twist, Konstadin, Aidi, Taki Rok, Zik, Billy Gun, Alex και Tobacco Roll. 

Σχετικές ειδήσεις
Jewels από τα Μπαλέτα Μπολσόι σε μαγνητοσκόπηση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
03.11.2015 10:22
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών συνεχίζει, τον Νοέμβριο, τις μεταδόσεις παραστάσεων των Μπαλέτων Μπολσόι με τα Jewels [Κοσμήματα], τη γοητευτική τρίπρακτη χορογραφία του Ζωρζ Μπαλανσίν σε μουσική των Στραβίνσκι, Φωρέ και Τσαϊκόφσκι, η οποία θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση στην Αίθουσα Βanquet την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 17:00.
Το αίνιγμα της ύπαρξης από την A priori dance co στο Βυρσοδεψείο
02.11.2015 11:33
Σε συνέχεια των παραστάσεων που πραγματοποιήθηκαν στα Γιάννενα, η ομάδα χορού A priori, με βασικό πυρήνα την Έλενα Ανδρεάδη και την Ελεονώρα Ηλία, ταξιδεύει στην Αθήνα το Νοέμβριο και παρουσιάζει σε επανάληψη για δύο μόνο φορές στο Βυρσοδεψείο, την πρώτη της παραγωγή με τίτλο Το αίνιγμα της ύπαρξης.
Firefly από το eVolution Dance Theater στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
27.10.2015 14:52
Το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, σε συνεργασία με την Inter Show Productions και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του πρώτου Διεθνούς Mime Φεστιβάλ, παρουσιάζουν τη φαντασμαγορική παράσταση FIREFLY από το eVolution Dance Theater (Ιταλία).
Κυριακή από την Ομάδα «Κόκκου Ροιής» και την Ανδρονίκη Μαραθάκη
26.10.2015 17:10
Σε συνέχεια των παραστάσεων που έχουν ήδη δοθεί στο «Elaionas Festival» και σε δύο δημόσιους χώρους στην Αθήνα (Μπλόκο Δουργουτίου και Λόφος Φιλοππάπου), έπειτα από τη συμμετοχή της στο «Akropoditi Festival» της Σύρου και τις παρουσιάσεις σε τρία χωριά της Τήνου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Σχολείο, η πιο πρόσφατη χορογραφική δουλειά της ομάδας «Κόκκου Ροιής» και της Ανδρονίκης Μαραθάκη με τίτλο «Κυριακή», θα παρουσιαστεί ξανά στην Αθήνα για 5 μόνο Κυριακές, σε ένα απροσδόκητο σημείο της πόλης, εκεί όπου το δημόσιο τέμνεται με το ιδιωτικό.
I was born old από την YELP danceco στο Bios
26.10.2015 11:53
Η ομάδα YELP danceco παρουσιάζει το έργο I was born old, σε χορογραφία της Μαριέλας Νέστορα, για δύο παραστάσεις στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2015.