Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Caravani, από το The Social Body Dance Lab στο Black Box

Caravani, από το The Social Body Dance Lab στο Black Box

Η ομάδα χορού The Social Body Dance Lab παρουσιάζει στο θέατρο Black Box στη Θεσσαλονίκη, την παράσταση Caravani.

Οι ερμηνευτές με εργαλείο την κίνηση σωματοποιούν και εκφράζουν ιδέες και εικόνες της σύγχρονης ζωής . Μέσα από ένα έντονα κινητικό έργο μιλούν για την ανάγκη του ανθρώπου για επικοινωνία, επιβίωση, κάθαρση.

Το CARAVANI ταξιδεύει από την Ανατολή στη Δύση κουβαλώντας μνήμες, μεταφέροντας επιθυμίες και τραγουδώντας τον καημό εντός και εκτός συνόρων.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία-Χορογραφία: Κατερίνα Αντωνιάδου
Ερμηνεία: The Social Body Dance Lab
Κρουστά: Βασίλης Αντωνιάδης
Τραγούδι: Μάριος Ζαρδαβάς

Βιογραφικό

Η Κατερίνα Αντωνιάδου είναι πτυχιούχος Bachelor of Arts στο Χορό και στη Γαλλική Γλώσσα, Luther College IA (1997) και Master of Fine Arts στη Χορογραφία , Κρατικό Πανεπιστήμιο Βόρειας Καρολίνας (2002), όπου και εργάστηκε ως Λέκτορας. Στις Η.Π.Α μελέτησε τεχνικές μοντέρνου και σύγχρονου χορού όπως Limon, Hawkins, Paul Taylor, Trisha Brown, Cunningham, Safety Release technique by B.J. Sullivan, Contact Improvisation. Διδάσκει τεχνική και θεωρία σύγχρονου χορού, χορογραφία , ιστορία χορού, μουσικό θέατρο, κινησιολογία και contact improvisation σε ανώτερες επαγγελματικές σχολές χορού και θεάτρου. Είναι καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφος της επαγγελματικής ομάδας σύγχρονου χορού ΚΙΝΑΙΣΘΗΣΗ, μέλος του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων. Το 2015 ίδρυσε το Social Body Dance Lab, επαγγελματικό εργαστήρι σύγχρονης κίνησης και δημιουργίας στο Black Box theatre.

Σχετικές ειδήσεις
Sangamam, από την ομάδα χορού Dakshina στο Θέατρο Άβατον
23.12.2016 15:00
Το Σάββατο, 14 Ιανουαρίου, το Θέατρο Άβατον παρουσιάζει -σε συμπαραγωγή με την 1st Bollywood Dance Academy Greece- την παράσταση Sangamam.
Δυο βήματα πιο κάτω, από την ομάδα YELP dance co. στο Κέντρο της Αθήνας
07.12.2016 16:44
Η ομάδα σύγχρονου χορού YELP dance co. παρουσιάζει το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου το Δυο βήματα πιο κάτω, μια χορογραφία στο αστικό τοπίο. Οι θεατές ακολουθούν μια διαδρομή από την Εθνική βιβλιοθήκη, στην οδό Πανεπιστημίου, μέχρι την Πλατεία Ομονοίας και καταλήγουν μέσα στο Μπάγκειον - παρακολουθώντας χορογραφημένες δράσεις και συμμετέχοντας σε κάποιες από αυτές.
Όριο θραύσης: παράσταση σύγχρονου χορού από την Ελισάβετ Πλιακοστάθη
11.11.2016 11:50
Η Ελισάβετ Πλιακοστάθη παρουσιάζει την παράσταση χορού με τίτλο Όριο θραύσης, στις 3 και 4 Δεκεμβρίου στο χώρου του Κινητήρα, και στις 18 Δεκεμβρίου στο The ART. on DANCE.
Το CARAVANI ταξιδεύει στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών
03.08.2016 16:37
CARAVANI, μια παράσταση σύγχρονου χορού του «The Social Body Dance Lab» της Κατερίνας Αντωνιάδου, θα παρουσιαστεί στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:00, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του 2ου Φεστιβάλ Δάσους.
​Site Specific Dance Performances από τo project Inner Movers
08.04.2016 11:33
30 νέοι δημιουργούν 3 site-specific dance performances, σε 3 διαφορετικά μέρη και σας προσκαλούν να ανακαλύψετε τη δουλειά τους!