Η ομάδα χορού The Social Body Dance Lab παρουσιάζει στο θέατρο Black Box στη Θεσσαλονίκη, την παράσταση Caravani.

Οι ερμηνευτές με εργαλείο την κίνηση σωματοποιούν και εκφράζουν ιδέες και εικόνες της σύγχρονης ζωής. Μέσα από ένα έντονα κινητικό έργο μιλούν για την ανάγκη του ανθρώπου για επικοινωνία, επιβίωση, κάθαρση.

Το CARAVANI ταξιδεύει από την Ανατολή στη Δύση κουβαλώντας μνήμες, μεταφέροντας επιθυμίες και τραγουδώντας τον καημό εντός και εκτός συνόρων.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία-Χορογραφία: Κατερίνα Αντωνιάδου
Ερμηνεία: The Social Body Dance Lab
Κρουστά: Βασίλης Αντωνιάδης
Τραγούδι: Μάριος Ζαρδαβάς

Βιογραφικό

Η Κατερίνα Αντωνιάδου είναι πτυχιούχος Bachelor of Arts στο Χορό και στη Γαλλική Γλώσσα, Luther College IA (1997) και Master of Fine Arts στη Χορογραφία, Κρατικό Πανεπιστήμιο Βόρειας Καρολίνας (2002), όπου και εργάστηκε ως Λέκτορας. Στις Η.Π.Α μελέτησε τεχνικές μοντέρνου και σύγχρονου χορού όπως Limon, Hawkins, Paul Taylor, Trisha Brown, Cunningham, Safety Release technique by B.J. Sullivan, Contact Improvisation. Διδάσκει τεχνική και θεωρία σύγχρονου χορού, χορογραφία, ιστορία χορού, μουσικό θέατρο, κινησιολογία και contact improvisation σε ανώτερες επαγγελματικές σχολές χορού και θεάτρου. Είναι καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφος της επαγγελματικής ομάδας σύγχρονου χορού ΚΙΝΑΙΣΘΗΣΗ, μέλος του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων. Το 2015 ίδρυσε το Social Body Dance Lab, επαγγελματικό εργαστήρι σύγχρονης κίνησης και δημιουργίας στο Black Box theatre.