Οι Μέντα προλογίζουν και οι Ονειροπαγίδα επιστρέφουν με ολοκαίνουργιο υλικό και νέα κυκλοφορία στα σκαριά, οχτώ χρόνια μετά την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά για μία μοναδική -και αναδρομική συναυλία στη σκηνή του Gagarin 205 Live Music Space.

Οι Ονειροπαγίδα είναι ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο επιδραστικά groups της σύγχρονης Ελληνικής μουσικής σκηνής. Η Παυλίνα, ο Χρήστος Λ, ο Νίκος, ο Στέλιος και ο Χρήστος Β, στα τέλη του 1997, άνοιγαν την συναυλία των Yo La Tengo, στο υπόγειο του ιστορικού ΑΝ Club, δεν είχαν καμμία ιδέα σε τι θα εξελίσσονταν .Το κοινό της συναυλίας όμως είχε άλλη άποψη γιατί όχι μόνο ταυτίζοταν με τη διεθνή μουσική σκήνη καθώς τραγουδούσαν μελωδικά αλλά και επειδή τραγουδούσαν  στα ελληνικά..

Οι Ονειροπαγίδα καθιερώθηκαν μέσα από το cd Μικρά Μυστικά, ο δίσκος που ακολούθησε το εξαιρετικό τους ντεμπούτο Aσημένια Mέρα, ψηφίστηκε το 1999, τόσο από το Ποπ+Ροκ όσο και απο το ηλεκτρονικό περιοδικό του Αvopolis, ως δίσκος της χρονιάς και η Παυλίνα Μιχαηλίδη ως κορυφαία τραγουδίστρια. Η μεταγραφή από την Studio 2 στη Warner σηματοδοτήθηκε από την κυκλοφορία της Μελόντικα, του πιο φωτεινού ίσως δίσκου τους ως σήμερα.