Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Ο Βασίλης Γισδάκης και ο Δαμιανός Πάντας ζωντανά στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Ο Βασίλης Γισδάκης και ο Δαμιανός Πάντας ζωντανά στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Ο Βασίλης Γισδάκης με τον συνθέτη Δαμιανό Πάντα έρχονται για μία μοναδική εμφάνιση στη μουσική σκηνή "Σφίγγα" την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016. Συμμετέχουν φιλικά ο Σταύρος Σιόλας και η Μπέττυ Χαρλαύτη.

 

Ο Βασίλης Γισδάκης, ο τελευταίος ερμηνευτής του Μάνου Χατζιδάκι, και ο πρωτοεμφανιζόμενος συνθέτης Δαμιανός Πάντας θα βρίσκονται για μία μοναδική βραδιά στη μουσική σκηνή "Σφίγγα" την Παρασκευή 20 Μαΐου παρουσιάζοντας αγαπημένα τους τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο καθώς και την κοινή τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Της ημέρας τα σκοτάδια" (Βίκυ του λάθους, Ο βραχνάς, Μεγάλη νύχτα, Κραυγή, Παιδικό).

 

Από τον Μάνο Χατζιδάκι και τον Μίκη Θεοδωράκη, από τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Θάνο Μικρούτσικο, από τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Δημήτρη Λάγιο, αλλά και από νεότερους δημιουργούς, ο Βασίλης Γισδάκης παρέα με τον συνθέτη Δαμιανό Πάντα στο πιάνο επιλέγουν τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια ενώ παράλληλα, θα παρουσιάσουν  τα τραγούδια από το album «Της ημέρας τα σκοτάδια», που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από τις εκδόσεις "Μετρονόμος".

 

Καλεσμένοι στην παρέα τους για αυτήν τη ξεχωριστή μουσική βραδιά θα είναι ο Σταύρος Σιόλας, ερμηνευτής αλλά και δημιουργός εξαιρετικών τραγουδιών όπως "Της άρνης το νερό" και "Διόδια" και η Μπέττυ Χαρλαύτη, γνωστή από τις συνεργασίες της με τον Μίκη Θεοδωράκη.

 

Μαζί τους οι μουσικοί Νίκος Ρούλος στο κοντραμπάσο, Σταύρος Παργινός στο τσέλο , Κωστής Αφεντάκης στα τύμπανα  και Αλέξανδρος Καραμπίλας στο μπουζούκι και τις κιθάρες.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα
10.02.2017 15:43
Με έναν καινούργιο δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017 και μία πορεία που μετρά πάνω από 2 δεκαετίες στις αποσκευές του, ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα κάνει στάση για 4 Σάββατα στη μουσική σκηνή Σφίγγα. 
Αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη στην μουσική σκηνή Σφίγγα
08.11.2016 17:10
Δυο μοναδικές παραστάσεις – αφιέρωμα στο Μανώλη Ρασούλη, θα πραγματοποιηθούν στη μουσική σκηνή Σφίγγα, τα Σάββατα 12 και 19 Νοεμβρίου, με πολλούς και αγαπημένους καλλιτέχνες, φίλους, συνεργάτες, αλλά και εκπροσώπους της νεότερης μουσικής σκηνής, που παρουσιάζουν τις δικές τους προτάσεις πάνω σε πολυαγαπημένα τραγούδια του.
Οι Opera Chaotique στη μουσική σκηνή Σφίγγα
21.10.2016 14:58
Οι Opera Chaotique θα εμφανιστούν στη μουσική σκηνή Σφίγγα τις τέσσερις Κυριακές του Νοεμβρίου για να μας παρουσιάσουν 5 χρόνια αποτυχίες!
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
Ο Βασίλης Βασιλάτος και οι Ιστορίες για Κρουστά στο Άλικο
07.06.2016 14:00
Ο Βασίλης Βασιλάτος και οι “Ιστορίες για Κρουστά” επανέρχονται στα μουσικά δρώμενα της πόλης με μια μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 στον φιλόξενο χώρο της μουσικής σκηνής “άλικο”.