Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Λάμπρος Παπαλέξης & Οι Χτισμένες... των Θεμελίων και Johnie Thin Trio live στο Ίλιον plus

Λάμπρος Παπαλέξης & Οι Χτισμένες... των Θεμελίων και Johnie Thin Trio live στο Ίλιον plus

Το Merlin’s Music Box παρουσιάζει τους Λάμπρος Παπαλέξης & Οι Χτισμένες... των Θεμελίων και τους Johnie Thin Trio στο ΙΛΙΟΝ plus την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016. Στα decks ο Chris B.I.

Λάμπρος Παπαλέξης & Οι Χτισμένες... των Θεμελίων

Ο Λάμπρος Παπαλέξης & Οι Χτισμένες...των Θεμελίων κλείνουν τις φετινές τους χειμερινές εμφανίσεις απ’ το σημείο που ξεκίνησαν.

Ο δίσκος τους ''Δηλητήριο Ποτισμένο από Αγάπη'' έχει χαρακτηριστεί από κοινό και κριτικούς σαν ένας από τους καλύτερους και για κάποιους ο καλύτερος δίσκος της χρονιάς που πέρασε.

Έχοντας στις αποσκευές τους τα τραγούδια τους, αγαπημένες διασκευές, μια μεγάλη παρέα αγαπημένων φίλων μουσικών και κυρίως τις εμπειρίες όλων αυτών των ενδιάμεσων εμφανίσεων σε διάφορους χώρους της Αθήνας, μας υπόσχονται μια βραδιά με τον ''Μεγάλο Ήχο'' της μπάντας που θα μας μείνει αξέχαστη.

Τις Χτισμένες... των Θεμελίων αποτελούν οι:

Λάμπρος Παπαλέξης: Φωνή , 12χορδες & ηλεκτρικές κιθάρες, φυσαρμόνικα
Διονύσης Τελιόπουλος: Ηλεκτρικές κιθάρες, φωνητικά
Νίκος Μενουδάκης: Hammond, πλήκτρα
Μάκης Σημίτης: Πιάνο , φωνητικά
Κώστας Στεργίου: Πιάνο, hammond, φωνητικά
Πάνος Τομαράς: Μπάσο
Σπύρος Δουλγερίδης a.k.a. Spiros Bone: Τύμπανα, φωνητικά

https://www.facebook.com/Οι-Χτισμένες-των-Θεμελίων-214514298627734/

Johnie Thin Trio

Οι Johnie Thin Trio είναι ένα ακουστικό μουσικό σύνολο που επιχειρούν να διερευνήσουν δημιουργικά τις ρίζες της αμερικάνικης, λαϊκής μουσικής. Με αφετηρία τα μπλουζ δοκιμάζουν τα όρια του ήχου της παράδοσης όπως εμπλουτίζεται με την διαρκή εξέλιξή της. Στόχος του εγχειρήματος είναι το ανοιχτό παίξιμο ώστε να αναδειχθεί το πόσο πολιτικά επίκαιρη είναι η μουσική των κατατρεγμένων στους καιρούς μας.

Οι Johnie Thin Trio είναι οι:

Πέτρος Λαμπρίδης: κοντραμπάσο
Γιάννης “Johnie Thin” Μανιάτης: ακουστική & resonator κιθάρα, μπάντζο, φυσαρμόνικα & φωνή .
Νίκος Παπαβρανούσης: τύμπανα, κρουστά.

https://www.facebook.com/johniethin.blues

Το Merlin’s Music Box ήταν, είναι και θα είναι ένα φανζίν που κυκλοφόρησε το πρώτο του τεύχος τον Οκτώβριο του 1989 και έκλεισε τον έντυπο κύκλο του το 1995, έπειτα από 26 τεύχη. Ενεργοποιήθηκε εκ νέου την άνοιξη του 2014, αυτή τη φορά ηλεκτρονικά, μέσω του facebook και της ιστοσελίδας του, με σκοπό την παρουσίαση μουσικών σχημάτων και καλλιτεχνών από το χώρο της rock (και όχι μόνον), τη διοργάνωση εκδηλώσεων και, κυρίως, την τέρψη των φίλων του.

https://www.facebook.com/merlinsmusicbox

Σχετικές ειδήσεις
Οι Σέλας live στο Ίλιον Plus
03.01.2017 16:58
Οι ΣΕΛΑΣ εμφανίζονται live στο Ίλιον Cinema & Stage το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.
The Christmas Sessions στο ΙΛΙΟΝ plus
21.12.2016 15:35
Το ΙΛΙΟΝ plus διοργανώνει βραδιές με ροκ, τζαζ, έντεχνη και λαϊκή μουσική, με κάποια από τα πιο ιδιαίτερα live της Αθήνας για τις φετινές γιορτινές μέρες.
Johnie Thin Trio live στο After Dark
08.07.2016 12:49
Σέρνοντας τα πόδια σε μια φλεγόμενη πρωτεύουσα, τί είναι καλύτερο: μια ακόμα μπύρα στα κλεφτά ή το τελευταίο στεγασμένο λάιβ για φέτο;
Η Σόφι Γεωργαντζή live στο Ίλιον plus
18.04.2016 14:44
Η Σόφι Γεωργαντζή παρουσιάζει τη νέα της δισκογραφική πρόταση, την Πέμπτη 21 Απρίλη στο ΙΛΙΟΝ plus, στην Πατησίων και Κοδριγκτώνος.
Ο Λάμπρος Παπαλέξης, Χτισμένες των Θεμελίων και Mickey Pantelous live στο Ρομάντσο
26.02.2016 12:27
Ένα rock μουσικό συνονθύλευμα με μερικές blues πινελιές και αρκετή ποίηση, υπόσχονται δύο από τις πιο γνωστές rock φιγούρες της εγχώριας μουσικής σκηνής