Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Star Wars

Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Star Wars

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Star Wars και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε έναν ολοήμερο μαραθώνιο δράσεων την Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, στον Πολυχώρο Μεταίχμιο.

 

Διαβάστε παρακάτω το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και ελάτε να γιορτάσετε μαζί μας την επική σάγκα που άλλαξε για πάντα την ιστορία της επιστημονικής φαντασίας! Για σουβενίρ έχουμε για όλους ένα δώρο-έκπληξη, ειδική προσφορά των εκδόσεων Μεταίχμιο και του Cap Cap!

 

10 π.μ.-2 μ.μ.: Διαγωνισμός σκίτσου, σχεδίου και εικαστικής δημιουργίας με θέμα τον Πόλεμο των Άστρων. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές και απόφοιτους της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών ή άλλων Σχολών Γραφιστικής και Σχεδίου, οι οποίοι θα κληθούν να δημιουργήσουν τα έργα τους στο μεγάλο τραπέζι του ισογείου.


3-4:30 μ.μ.: Προβολή επεισοδίων από τη σειρά κινουμένων σχεδίων της Disney με τίτλο «Ο Πόλεμος των άστρων: Οι επαναστάτες»


5-6 μ.μ.: Εικαστικό εργαστήριο για παιδιά από 5 ετών με την εικαστικό Όλγα Ευαγγελίδου


6-7:30 μ.μ.: Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής για παιδιά από 7 ετών με τον Χρήστο Γιαννόπουλο, το «ξωτικό» του Cap Cap


8-10 μ.μ.: Συζήτηση με θέμα τον Πόλεμο των Άστρων. Θα μιλήσουν ο κριτικός κινηματογράφου Ηλίας Φραγκούλης και η δημοσιογράφος Αναστασία Καμβύση.

Σχετικές ειδήσεις
3ΟΝ3 Giants με μπάσκετ, camp και συναυλίες!
27.06.2016 14:05
Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο μουσικοαθλητικό event στη χώρα έχει ξεκινήσει! Το «3on3 Giants», το αυθεντικό «3on3», έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ταξιδεύει παντού, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να αγωνιστούν στα ειδικά γήπεδα, τα μοναδικά που είναι αναγνωρισμένα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, υπό τους ήχους μάλιστα Live μουσικής από σπουδαίους καλλιτέχνες!
Εκδηλώσεις για παιδιά από τις εκδόσεις Μεταίχμιο
10.12.2015 10:21
Οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε 2 γιορτινές εκδηλώσεις τη Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015
Συμμετοχή του ΚΘΒΕ στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS
01.12.2015 17:01
To Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, συμμετέχει στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS με το θεατρικό δρώμενο «Ακούω τη σιωπή σου».
Παγκόσμια Ημέρα για το Θέατρο στην Εκπαίδευση με Ημερίδες και Επιμορφωτικά σεμινάρια
23.11.2015 15:05
Από το 2008 ο Διεθνής Οργανισμός για το Θέατρο στην Εκπαίδευση IDEA (International Drama/Theatre & Education Association) έχει ορίσει την 27η Νοεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα για το Θέατρο στην Εκπαίδευση (IDEA Day) και καλεί τα μέλη του αλλά και όλους όσοι εμπλέκονται με το θέατρο, το εκπαιδευτικό δράμα, το θεατρικό παιχνίδι σε οποιαδήποτε διαδικασία τυπικής ή μη τυπικής εκπαίδευσης να το γιορτάζουν με εκδηλώσεις, παραστάσεις, επιμορφωτικές συναντήσεις, παρεμβάσεις σε σχολεία κάθε βαθμίδας κ.ά.
Δρώμενα Νοεμβρίου 2015 στο Βρυσάκι
02.11.2015 10:23
Το Βρυσάκι μας προσκαλεί να το επισκεφτούμε τον Νοέμβριο και να παρακολουθήσουμε το πλούσιο πρόγραμμα με εκδηλώσεις για μικρούς και μέγαλους.