Ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη αμέσως μετά τις επιτυχημένες τους παραστάσεις στην Αθήνα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, στο πλευρό του Μανώλη Μητσιά, επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη για τέσσερις εμφανίσεις, από τις 6 Μαΐου 2016.

Οι δύο τους, γνώριμοι από καιρό, ξανά μαζί στη θρυλική μουσική σκηνή «ΒΕΝΤΕΤΑ» επιλέγοντας τραγούδια μέσα από την προσωπική τους δισκογραφία αλλά και άλλα –παλιά και καινούργια- σ’ ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τέσσερις ξεχωριστές βραδιές.

Σταύρος Σιόλας. Ξεκίνησε ως ηθοποιός και με αφορμή τη μουσική που έγραψε για ένα θεατρικό έργο κατάφερε να βγάλει από μέσα του τις δικές του διαδρομές. Μας συστήθηκε από το Φεστιβάλ τραγουδιού της Θεσσαλονίκης το 2006, όπου απέσπασε το πρώτο βραβείο, και από τότε υπογράφει και συνθέτει τη μια μελωδία μετά την άλλη. Συνεργάζεται με Ελευθερία Αρβανιτάκη και ακολουθούν η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Γιώτα Νέγκα και η Ελένη Τσαλιγοπούλου. Ένας ερμηνευτής και μουσικός, που σιωπηλά γράφει τις νότες του και πολύ ηχηρά καταφέρνει να δίνει το δικό του, ξεχωριστό στίγμα.

Γεωργία Νταγάκη. H Γεωργία Νταγάκη μια μουσικός και ερμηνεύτρια η οποία καταφέρνει να εντυπωσιάζει και να κερδίζει το κοινό τόσο με την δυναμική, γεμάτη πάθος φωνή της, όσο και με την εκρηκτική της παρουσία πάντα έχοντας μαζί,  την κρητική λύρα.

Ο πρώτος προσωπικός δίσκος της “Φόβος” (Phobie) της Γεωργίας Νταγάκη κυκλοφόρησε στο εξωτερικό από τη γερμανική εταιρεία Meisel Music, τον Οκτώβριο του 2014 και μέσα σε λίγους μήνες, κατάφερε να ανέβει στο TOP 20 των World Music Charts of Europe!

Πρόκειται για μια διεθνή παραγωγή που ξεκίνησε στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε δε και εκδόθηκε στο Βερολίνο από την Meisel Music, στο διάσημο πλέον Hansa studio.

Δυο διήμερα του Μαΐου 6, 7 και 13, 14/5 ο Σταύρος Σιόλας παρέα με την Γεωργία Νταγάκη σ’ ένα πρόγραμμα εκρηκτικό, με δυνατούς ρυθμούς που εναλλάσσονται με μελωδικά ακούσματα αλλά και τραγούδια απ τις ρίζες τους που ενώνουν την μία άκρη της Ελλάδας με την άλλη. Δύο φωνές μαγικές, μία λύρα και μία ομάδα από εξαιρετικούς μουσικούς:

Γιώργος Κονής: Πλήκτρα

Λουκάς Καλαντζάκος: Τύμπανα

Λουκάς Γιαννακίτσας: Μπάσο

Γιώργος Παππάς: Λαούτο