Το EJEKT Festival 2016 συνεχίζει να εμπλουτίζει το μεγαλύτερο line-up στην ιστορία του. Μαζί με τους Muse, Dimitri Vegas & Like Mike, Editors, James, Crystal Castles και Σtella που έχουν ήδη ανακοινωθεί, στο φετινό φεστιβάλ θα εμφανιστούν και οι UNKLE (live) και οι Temples.

Οι UNKLE, το περίφημο μουσικό όχημα του μεγάλου James Lavelle, επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από έξι χρόνια, για να εμφανιστεί και πάλι στη σκηνή του EJEKT Festival. Από το 1998 όταν πρωτοεμφανίστηκαν με το έξοχο “Psyence Fiction”, οι δίσκοι των UNKLE έχουν γίνει συνώνυμο του καλού γούστου: οι συνεργασίες με τους Thom Yorke, Richard Ashcroft, Mike D, Jason Newsted, Mark Lanegan, The Black Angels, Josh Homme, Ian Astbury και πολλούς άλλους καλλιτέχνες μας έχουν προσφέρει τραγούδια όπως τα “Eye For An Eye”, “In A State”, “Reign”, “Lonely Soul”, “Rabbit In Your Headlights”, “Burn My Shadow”, “Restless”. Το πρώτο single από τον νέο δίσκο τους θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. Στο EJEKT Festival θα απολαύσουμε ζωντανά σε πρώτη παρουσίαση το νέο υλικό, καθώς και τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Με το – προ διετίας – ντεμπούτο άλμπουμ τους “Sun Structures” oι Temples καθιερώθηκαν ως μια από τις σημαντικές μπάντες του νεο-ψυχεδελικού ήχου αλλά και της βρετανικής μουσικής. Ο δίσκος κυκλοφόρησε στην εκλεκτική δισκογραφική Heavenly και έφτασε στο νο7 του βρετανικού chart (χωρίς τη βοήθεια του ραδιοφώνου, κάτι που στηλιτεύτηκε από τον fan τους Noel Gallaher), χάρη σε τραγούδια όπως τα “Shelter Song”, “Colours To Life”, “Keep In The Dark”, “Mesmerise”. Αυτή την περίοδο, το συγκρότημα ετοιμάζει το νέο άλμπουμ του, τμήματα του οποίου θα ακούσουμε στο EJEKT Festival 2016.

Περισσότερες πληροφορίες για το EJEKT Festival 2016 θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

Δείτε επίσης:

Οι Editors στο Ejekt Festival 2016

Οι James live στο Ejekt Festival 2016!

Οι Muse live στη μέρα του Ejekt Festival

Οι Dimitri Vegas & Like Mike live στο EJEKT Festival 2016!

Οι Crystal Castles και η Σtella στο EJEKT Festival 2016!