Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Cyanna Mercury & Angry Boy Jester live @ Death Disco

Cyanna Mercury & Angry Boy Jester live @ Death Disco

Την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 οι Cyanna Mercury θα ανέβουν στη σκηνή του Death Disco για ένα πλήρες show με καλεσμένους τους Angry Boy Jester.

 

Λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου τους album "Archetypes", και έχοντας δώσει εντυπωσιακά πρώτα δείγματα ζωντανών εμφανίσεων δίπλα στους Editors, τους Raveonettes, τους Myrrors και τους Sonic Jesus, οι Cyanna Mercury φέρνουν την ιδιαίτερη ψυχεδελική τους ατμόσφαιρα την Πέμπτη 26 Μαΐου στη σκηνή Death Disco.

 

Με πληθώρα επιρροών από το δυτικό psych και τις blues ρίζες, μέχρι την ελληνική παράδοση και τις ανατολίτικες αναφορές, ο όρος "ψυχεδελικό rock" είναι η βάση, αλλά δεν ορίζει απόλυτα, τον πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα του ήχου των Cyanna Mercury. Το πρώτο δείγμα των ηχογραφήσεων της νεοσύστατης μπάντας δόθηκε το καλοκαίρι του 2014, με την κυκλοφορία του 2-track single "Ode To The Absent Father", που περιείχε και το "Dirty Things". Από τότε διάφορες ζωντανές ηχογραφήσεις, ένα live video με τίτλο "Nothing We Can Do", από την ζωντανή εμφάνιση τους στη μουσική εκπομπή Mezzo Voce TV της Γαλλικής τηλεόρασης, καθώς και το "The Four Horsemen" των Aphrodite's Child, το οποίο συμπεριλήφθηκε στο "Dirty Things EP" του 2015, έχουν συμπληρώσει την εικόνα. Πρόσφατα η μπάντα δημοσίευσε δύο τραγούδια από το επερχόμενο "Archetypes", τα "If We Were Blind" και "Snake", και έχει γυρίσει αρκετές πόλεις της Ελλάδας (Ιωάννινα, Ξυλόκαστρο, Πάτρα, Ξάνθη, Σέρρες, Θεσσαλονίκη) στο πλαίσιο της περιοδείας "Cyanna Mercury In Concert" που συνεχίζεται.

 

Οι Angry Boy Jester είναι μία νέα rock μπάντα που έρχεται για να θορυβήσει την πόλη. Πρόκειται για τους The Saint (Κιθάρα/Φωνή), Rendezvous Boy (Κιθάρα/Φωνή), Sonic Waste (Μπάσο), Gus Boggar (Κιθάρα/Effects), Nues (Τύμπανα).

 

Το σχήμα είναι το νέο εγχείρημα μελών αθηναϊκών μπαντών όπως των Semen Of The Sun, Yellow Devil Sauce, Chickn και ο ο ήχος του είναι μία μίξη power pop, garage, και alternative, κάτι που οι ίδιοι έχουν βαφτίσει supersonic pop n' roll.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Drew McDowall live στο Death Disco
16.08.2016 11:45
H 3 Shades of Black παρουσιάζει τον Drew McDowall για ένα live στο Death Disco, μαζί με τους Panos Alexiadis, Nikos Kyriaopoulos και Stratos Bichakis.
Οι Follakzoid live στο Death Disco
09.08.2016 15:41
Οι Χιλιανοί Follakzoid έρχονται στην Αθήνα για ένα live στο Death Disco τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016.
Angry Boy Jester, Breath After Coma, Waλves live @ An Club
17.03.2016 13:30
Το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016, οι Angry Boy Jester, οι Breath After Coma και οι Waλves θα βρεθούν live στο An Club.
Οι Empty Frame live στο Death Disco
17.03.2016 09:59
Οι Empty Frame συμπληρώνουν δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας στην underground μουσική σκηνή και γιορτάζουν την ξεχωριστή τους πορεία με ένα ακόμη εκρηκτικό live στο πάντα φιλόξενο Death Disco.
Οι Vacant Lots live στο Death Disco
15.03.2016 15:26
Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου τους e.p., οι Vacant Lots επιστρέφουν για μια νέα περιοδεία και στην Αθήνα θα εμφανιστούν στο Death Disco το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016, με τους Χάρους.