Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας του δουλειάς Amorosa ο συνθέτης Γιάννος Αιόλου πραγματοποιεί πέντε διήμερα εμφανίσεων στο bar – restaurant – cinema Nixon με τη μορφή Video Concerts.

Τον Αιόλου έχουμε γνωρίσει στο παρελθόν ως συνθέτη συμφωνικής μουσικής για ταινίες, (Ένας Ήρωας στη Ρώμη, Χειμωνιάτικη Νοσταλγία, The Diary of a New York Thief μεταξύ άλλων), μέσα από τη συνεργασία του με τον πολυβραβευμένο Γερμανό κινηματογραφικό σκηνοθέτη Fatih Akin (Solino) αλλά και από παραστάσεις πολυθεαμάτων (Ο Χορός των Νεκρών Ρόδων).

Εξοικειωμένος με το σινεμά και την εικόνα δεν είναι παράξενο που στις εμφανίσεις του  αυτές, παράλληλα με τη ζωντανή μουσική, το οπτικοακουστικό στοιχείο θα έχει δυναμικό παρόν, με την προβολή αποσπασμάτων από τις ταινίες που έχει γράψει μουσική, αλλά και προηχογραφημένα μουσικά μέρη με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Βουλγαρίας που συμμετέχει στην ηχογράφηση της Amorosa.

Επί σκηνής: Γιάννος Αιόλου στις Κιθάρες, Μαρία Παπαλεοντίου στο τραγούδι, Αντιγόνη Μηλιώρη στο Πιάνο, Γιάννης Γιούνης στο Τσέλο, Δημήτρης Κούστας στο Ακορντεόν.