Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Ο Γιάννης Αιόλου live στο Νιxοn

Ο Γιάννης Αιόλου live στο Νιxοn
Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας του δουλειάς Amorosa ο συνθέτης Γιάννος Αιόλου πραγματοποιεί πέντε διήμερα εμφανίσεων στο bar – restaurant - cinema Nixon με τη μορφή Video Concerts.

Τον Αιόλου έχουμε γνωρίσει στο παρελθόν ως συνθέτη συμφωνικής μουσικής για ταινίες, (Ένας Ήρωας στη Ρώμη, Χειμωνιάτικη Νοσταλγία, The Diary of a New York Thief μεταξύ άλλων), μέσα από τη συνεργασία του με τον πολυβραβευμένο Γερμανό κινηματογραφικό σκηνοθέτη Fatih Akin (Solino) αλλά και από παραστάσεις πολυθεαμάτων (Ο Χορός των Νεκρών Ρόδων).

Εξοικειωμένος με το σινεμά και την εικόνα δεν είναι παράξενο που στις εμφανίσεις του  αυτές, παράλληλα με τη ζωντανή μουσική , το οπτικοακουστικό στοιχείο θα έχει δυναμικό παρόν, με την προβολή αποσπασμάτων από τις ταινίες που έχει γράψει μουσική, αλλά και προηχογραφημένα μουσικά μέρη με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Βουλγαρίας που συμμετέχει στην ηχογράφηση της Amorosa.

Επί σκηνής: Γιάννος Αιόλου στις Κιθάρες, Μαρία Παπαλεοντίου στο τραγούδι, Αντιγόνη Μηλιώρη στο Πιάνο , Γιάννης Γιούνης στο Τσέλο , Δημήτρης Κούστας στο Ακορντεόν.

Σχετικές ειδήσεις
Γιάννης Κωνσταντινίδης / Κώστας Γιαννίδης: ένας συνθέτης, δύο μουσικοί κόσμοι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
02.11.2016 15:51
Με ένα ιδιαίτερο ρεσιτάλ αφιερωμένο στον Γιάννη Κωνσταντινίδη/Κώστα Γιαννίδη, τον μεγάλο συνθέτη του 20ού αιώνα που υπηρέτησε με πάθος και συνέπεια δύο διαφορετικά είδη μουσικής, συνεχίζεται την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στις 8:30 το βράδυ ο νέος Κύκλος εκδηλώσεων του Μεγάρου «Η ανθρώπινη φωνή» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Ο Γιάννης Μαρκόπουλος για μία μεγάλη συναυλία στο Βεάκειο
31.08.2016 15:25
Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00, στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, ο μεγάλος μας συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος θα πραγματοποιήσει σημαίνουσα συναυλία.
Ο Γιάννης Σπανός για την πανσέληνο του Αυγούστου στο Χάραμα
12.08.2016 13:43
Ο Γιάννης Σπανός, ο κορυφαίος συνθέτης του «Νέου Κύματος», μας ταξιδεύει την Πέμπτη 18 Αυγούστου στο θερινό Χάραμα στις αξέχαστες επιτυχίες του, με συντροφιά το πιάνο του και το φώς της Αυγουστιάτικής πανσέληνου.
Ο Γιάννης Χαρούλης για μια σύναυλία στη Λάρισα
17.06.2016 15:41
Μετά από έναν χειμώνα απουσίας από τη συναυλιακή σκηνή και την προετοιμασία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει σύντομα, ο Γιάννης Χαρούλης θα κάνει και φέτος, ένα μεγάλο καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι ανά την Ελλάδα.
Γιάννης Χαρούλης: Οι πρώτες συναυλίες για το καλοκαίρι 2016
05.05.2016 17:02
Μετά από έναν χειμώνα απουσίας από τη συναυλιακή σκηνή και την προετοιμασία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει σύντομα, ο Γιάννης Χαρούλης θα κάνει και φέτος, ένα μεγάλο καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι ανά την Ελλάδα.