Τα βιβλιοπωλεία Public συνεχίζουν να συναρπάζουν τους λάτρεις του βιβλίου με αποκλειστικότητες, μοναδικές επανεκδόσεις και εκπληκτικές προσφορές σε βιβλία κάθε μήνα! To βραβευμένο βιβλίο House Of Cards του Michael Dobbs, στο οποίο στηρίχθηκε η ομότιτλη τηλεοπτική σειρά με τους εκατομμύρια πιστούς θεατές σε όλο τον κόσμο, ήρθε πρώτο αποκλειστικά στα καταστήματα Public από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Η ιστορία ενός φιλόδοξου πολιτικού χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς αποτελεί ένα συναρπαστικό πολιτικό θρίλερ, το οποίο 25 χρόνια από την πρώτη του κυκλοφορία εξακολουθεί να συναρπάζει. Ένα σκοτεινό πολιτικό δράμα που διαδραματίζεται στην Αγγλία της Θάτσερ. Η ιστορία βασίζεται στην ζωή και τις μηχανορραφίες του μακιαβελικού πολιτικού Francis Urquhart. Μία ιστορία πολιτικής τακτικής, κυνισμού και αριβισμού που σε εισάγει στα σκοτεινότερα μονοπάτια της πολιτικής “τέχνης”.

To βραβευμένο βιβλίο του Michael Dobbs που ενέπνευσε την ομότιτλη τηλεοπτική σειρά House Of Cards, κυκλοφόρησε πρόσφατα για πρώτη φορά στα ελληνικά και θα το βρείτε αποκλειστικά στα Public.

Τα βιβλιοπωλεία Public περιμένουν κάθε μήνα τους αναγνώστες με αποκλειστικότητες σε βιβλία που δεν θα βρουν πουθενά αλλού και θα τους κάνουν να χαμογελάσουν! Αγαπημένοι τίτλοι μεταφρασμένης λογοτεχνίας από τις εκδόσεις ΟΞΥ όπως το Trainspotting, o Νεκροσκόπος, ο Πόλεμος των Θεών, Εργοστάσιο σφηκών και άλλα, τα 7 τεύχη της cult σειρά κόμικ Sin City – στην αποκλειστική τιμή των €6,99- και άλλα πολλά βιβλία συναντώνται αυτόν τον μήνα αποκλειστικά στα ράφια των καταστημάτων Public και αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού.

Τα Public θα συνεχίσουν να κάνουν τους φίλους του βιβλίου να χαμογελούν με μοναδικές προσφορές, επανεκδόσεις και αποκλειστικότητες κάθε μήνα. Μείνετε συντονισμένοι για να τα διαβάσετε πρώτοι!