Οι Keep Shelly in Athens μετά την πιο πρόσφατη περιοδεία τους στην Αμερική, επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο Ρομάντσο.

Το μυστηριώδες ντουέτο των PRP και Myrtha με τον απόκοσμο ονειρικό ήχο προσφέρει μία μοναδική μουσική εμπειρία στις σπάνιες ζωντανές εμφανίσεις του ανά τον κόσμο.

Οι Keep Shelly in Athens μετρούν σημαντικές εμφανίσεις σε μερικά από τα πιο γνωστά μουσικά φεστιβάλ του κόσμου όπως το Coachella, και έχουν απασχολήσει το διεθνή μουσικό τύπο, με διθυραμβικές κριτικές μεταξύ άλλων στα: Pitchfork, The Guardian, Independent και Fact Magazine,

Τους Keep Shelly θα συνοδέψει ο Serafim Tsotsonis.

Keep Shelly in Athens

Οι αιθέριοι ήχοι του ατμοσφαιρικού ποπ συγκροτήματος Keep Shelly in Athens αιχμαλωτίζουν την παροδικότητα των συναισθημάτων και την αναπόφευκτη πάροδο του χρόνου. Η μουσική των Keep Shelly χαρακτηρίζεται από ονειρικά φωνητικά και μελωδικά beats τα οποία εισάγουν τον ακροατή στον ανάλαφρο down-tempo κόσμο της electronica.

Τα μουσικά τους κομμάτια Fractals, Flyway και Lazy Noon έχουν αγγίξει την πρώτη θέση στα chart του Hype Machine. Παραγωγές τους κυκλοφορούν σε δισκογραφικές εταιρείες όπως η Forest Family Records, η Planet Mu και η Cascine. Ενώ το δεύτερο LP τους κυκλοφορεί από την δισκογραφική Friends of Friends που έχει βάση το Λος Άντζελες. Ο ιδιόμορφος ήχος τους έχει ήδη ταξιδέψει σε 57 πόλεις ανά τον κόσμο με σημεία αναφοράς τα διάσημα Coachella Festival, The Great Escape Festival και Fun Fun Fun Fest αλλά και τις σκηνές των Corsica Studios, Bowery Ballroom, Roxy Theatre.

Εκτός των δικών τους παραγωγών έχουν κάνει επίσημα remixes για τους Tycho (Ghostly International), Blood Diamonds (4AD), Steve Mason (Domino) κ.α.

https://www.facebook.com/keepshellyinathens/info/?tab=page_info
https://soundcloud.com/keepshellyinathens