Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Art - Athina: Κάλεσμα εθελοντών για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του KIDS LAB

Art - Athina: Κάλεσμα εθελοντών για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του KIDS LAB

Θέλεις να αφιερώσεις λίγο από τον χρόνο σου συμμετέχοντας ενεργά στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της φετινής Art-Athina;

To Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα φιλοξενείται για 4η συνεχή χρονιά στο ΚIDS LAB: έναν χώρο παιχνιδιού και εικαστικού πειραματισμού με διαδραστικά, θεματικά εκθέματα ειδικά σχεδιασμένα για τα παιδιά και τις οικογένειες.

Να ξέρεις ότι:

* Η συμμετοχή σου είναι εθελοντική.

* Η αρμοδιότητες σου θα είναι:

/ να καθοδηγείς και να ενημερώνεις τους επισκέπτες για το περιεχόμενο του Προγράμματος,

/ να φροντίζεις για την ασφάλεια των εκθεμάτων, τη σωστή λειτουργία του περιπτέρου και την ομαλή διεξαγωγή του Προγράμματος.

* Όλες τις ημέρες της εθελοντικής σου εργασίας θα έχεις ελεύθερη είσοδο στην Art-Athina χρησιμοποιώντας την ειδική κάρτα εισόδου.

* Με τη λήξη της Art-Athina θα λάβεις Βεβαίωση Συμμετοχής.

ΩΡΑΡΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ @ΚΙDS LAB

Πέμπτη 26 Μαΐου: 17:00 – 22:00 (VIP)

Παρασκευή 27 Μαΐου: 12:00 – 15:00 (VIP)
15:00 – 21:00
21:00 – 23:00 (Εγκαίνια)

Σάββατο 28 Μαΐου: 12:00 – 21:00

Κυριακή 29 Μαΐου: 12:00 – 21:00

Σημειώνεται ότι τις ημέρες και ώρες VIP εισόδου καθώς και κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, οι συμμετέχοντες εθελοντές αναλαμβάνουν κυρίως τη φύλαξη του περιπτέρου (KIDS LAB).

Δήλωση ενδιαφέροντος στo info.vyca@gmail.com

Στείλε μας ένα email με την ένδειξη "Θέλω να γίνω εθελοντής - ΚΙDS LAB" με τα στοιχεία σου (όνομα, ηλικία, επάγγελμα, τηλέφωνο), τις ημέρες και ώρες που επιθυμείς να απασχοληθείς και τους τομείς των ενδιαφερόντων σου.
Θα λάβεις άμεσα απάντηση από τη συντονιστική ομάδα.

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "ΒOOMBOOM DADA: The Ainigma" Art-Athina 2016

Φέτος, το KIDS LAB γιορτάζει τα 100 χρόνια του Νταντά (1916-2016) φιλοξενώντας μια large-scale εγκατάσταση εμπνευσμένη από το έργο σημαντικών εκπροσώπων του πρωτοποριακού αυτού καλλιτεχνικού κινήματος. Το πρόγραμμα πλαισιώνεται από ειδικά σχεδιασμένες δραστηριότητες και special δρώμενα για τα παιδιά και τις οικογένειες που θα επισκεφθούν τη φετινή διοργάνωση. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα στo vyca.gr και στην επίσημη σελίδα της Αrt-Athina.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα έχει στόχο να εμπλουτίσει και να ενδυναμώσει τη συνολική εμπειρία των οικογενειών από την επίσκεψή τους στην έκθεση.

Το Πρόγραμμα εντάσσεται στο Παράλληλο Πρόγραμμα και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Art-Athina.

To Κids Lab δημιουργήθηκε το 2013 σε συνεργασία με τη μη-κερδοσκοπική εταιρεία Very Υoung Contemporary Art (VYCA).

Aπό την ίδρυσή του, τo Κids Lab προσφέρει στα παιδιά και τις οικογένειες την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με σημαντικούς σταθμούς στην ιστορία της τέχνης μέσα από διαδραστικά προγράμματα και ειδικά σχεδιασμένα εκθέματα που εστιάζουν στο παιχνίδι, την καλλιτεχνική δημιουργία και τον πειραματισμό.

Η Art-Athina 2016 θα πραγματοποιηθεί από 26 έως 29/5 στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (TaeKwonDo). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Σχετικές ειδήσεις
Το παιδί, η πόλη και τα μνημεία: εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τον Δήμο Αθηναίων
26.01.2017 14:56
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, μας προσκαλεί την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 12.00 στο δημαρχείο της πλατείας Κοτζιά, όπου θα παρουσιάσει το πρωτότυπο πρόγραμμα για παιδιά των δημοτικών σχολείων «Το παιδί, η πόλη και τα μνημεία», το οποίο ήδη έχει τεθεί σε πιλοτική εφαρμογή με την συνεργασία της Τεχνόπολης δήμου Αθηναίων και τα Γραφεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού της Πρωτοβάθμιας Διεύθυνσης του Υπουργείου Παιδείας.
playforPLACE 2016: το καλλιτεχνικό – εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Σοφίας Μαυραγάνη επιστρέφει
30.08.2016 16:37
Το playforPLACE, το καινοτόμο καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ιδέα της χορογράφου Σοφίας Μαυραγάνη, ταξιδεύει για πέμπτη χρονιά και ανακοινώνει τους επόμενους σταθμούς του. Σε διάστημα από τον Σεπτέμβριο έως το Δεκέμβριο 2016 πραγματοποιούνται, δράσεις στο Πόρτο (Πορτογαλία), τη Σεβίλλη (Ισπανία) και το Κέιπ Τάουν (Νότια Αφρική).
51α Δηµήτρια: Κάλεσμα εθελοντών
18.07.2016 11:41
Τα 51α ΔΗΜΗΤΡΙΑ ετοιμάζονται, και η βοήθεια όλων σας θα είναι πολύτιμη.
12ο Athens Digital Arts Festival: Κάλεσμα εθελοντών
22.03.2016 14:51
Το Athens Digital Arts Festival σε καλεί να γίνεις μέρος της ομάδας του ως εθελοντής.
Το As One και στα Πωλητήρια του Μουσείου Μπενάκη
04.03.2016 11:40
Το Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα "AS ONE" που συνδιοργανώνουν ο Οργανισμός ΝΕΟΝ και το ΜΑΙ, έχει ετοιμάσει και θα διαθέτει συλλεκτικά αντικείμενα με τον λογότυπο του προγράμματος "AS ONE".