Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

The Bachelor: Η νέα ταινία του Παντελή Καλατζή αρχίζει γυρίσματα τον Μάιο

The Bachelor: Η νέα ταινία του Παντελή Καλατζή αρχίζει γυρίσματα τον Μάιο

Ζoυγανέλης και Τσιμιτσέλης ετοιμάζουν ... ΜΠΑΤΣΕΛΟΡ;

Για ποιόν; Πότε; Πού;

Ανεβαίνει κανείς τα σκαλιά της εκκλησίας;

 

Το σίγουρο είναι ότι η ShowTime Productions και η Voice Entertainment ετοιμάζουν τη νέα τους, φιλόδοξη κινηματογραφική παραγωγή με τον self explanatory τίτλο «The Bachelor».

 

Ένα all star cast ηθοποιών που περιλαμβάνει, εκτός από τους Γιάννη Ζουγανέλη και Γιάννη Τσιμιτσέλη, τους: Αποστόλη Τότσικα, Κατερίνα Γερονικολού, Τόνια Σωτηροπούλου, Θανάση Βισκαδουράκη, Νίκο Βουρλιώτη,  Αγορίτσα Οικονόμου , Λευτέρη Ελευθερίου, Ευτυχία Φαναριώτη και πολλούς πολλούς άλλους,  «προβάρει» και ετοιμάζεται για το πρώτο «πάμε» του νέου και πολλά υποσχόμενου σκηνοθέτη, Αντώνη Σωτηρόπουλου.

 

Το σενάριο , που μάλιστα είναι και το πρώτο της για τον κινηματογράφο, υπογράφει η σεναριογράφος των τηλεοπτικών επιτυχιών Ρένα Ρίγγα (Άκρως Οικογενειακόν, Ευτυχισμένοι Μαζί και πολλά άλλα).

 

Στα όρια της απόλυτης κωμωδίας και του blockbuster το, The Bachelor είναι μια σύγχρονη, ελληνική ταινία που μιλά στον καθένα. Ένα μπάτσελορ «στραβώνει» και οι πρωταγωνιστές βρίσκονται να αναζητούν λύσεις και λύτρωση, μέσα από ξεκαρδιστικές καταστάσεις, δυνατούς διαλόγους, συγκίνηση και πολλές ανατροπές, και ανάμεσα σε δύο πόλεις, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

 

Πρόκειται για την τρίτη μεγάλου μήκους  παραγωγή της ShowTime Productions μετά  το «Ένα Πλοίο για την Παλαιστίνη» του Νίκου Κούνδουρου και τις «Μαριονέτες» του Παντελή Καλατζή και την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Voice Entertainment. Παραγωγή της ShowTime Productions και της Voice Entertainment είναι επίσης και οι δύο  πολύ επιτυχημένες, αυτήν τη σεζόν,  τηλεοπτικές παραγωγές, Barman και Cineλθετε.

 

Το The Bachelor ξεκινά γυρίσματα τον Μάιο και θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2016, από την Village Films. Το Soundtrack της ταινίας υπογράφουν οι Goin' Through και οι Otherview.

Σχετικές ειδήσεις
The Bachelor, του Αντώνη Σωτηρόπουλου
10.11.2016 11:52
Η νέα ταινία του Αντώνη Σωτηρόπουλου The Bachelor, έρχεται στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016.
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ιστορικής ταινίας του Βασίλη Τσικάρα «Έξοδος 1826»
06.10.2016 11:05
Με τις λήψεις των extra σκηνών μάχης στην Κρώμνη Γιαννιτσών ολοκληρώθηκαν και τυπικά τα γυρίσματα της ιστορικής ταινίας του Βασίλη Τσικάρα «Έξοδος 1826».
The Bachelor: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Αντώνη Σωτηρόπουλου
08.07.2016 12:29
Μέσα από απίστευτες διαδρομές δύο μηνών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και κάπου ...ενδιάμεσα, ολοκληρώθηκαν πριν λίγες μέρες τα γυρίσματα της ταινίας «The Bachelor», σε σκηνοθεσία του νέου και πολλά υποσχόμενου, Αντώνη Σωτηρόπουλου.
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας “Η Ρόζα της Σμύρνης” του Γιώργου Κορδέλλα
27.06.2016 12:31
H «Ρόζα της Σμύρνης», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κορδέλλα, ξεκίνησε γυρίσματα στην Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη, την Μυτιλήνη και την Αθήνα.
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας
24.06.2016 11:52
Μετά από 3 χρόνια προεργασιών, ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τα γυρίσματα της παραγωγής της μεγάλου μήκους ιστορικής ταινίας «Έξοδος 1826», στην περιοχή των Γιαννιτσών και στη Θεσσαλονίκη που διήρκησαν από τις αρχές Μαΐου ως τις αρχές Ιουνίου.